Denní horoskop KOZOROHA na 10. 7. 2022

Kozoroh 10. 7. 2022

Plány na dokončení dlouho zanedbávaných prací kolem domu nebo na zahradě může přerušit telefonát od někoho blízkého, kdo žije daleko. Možná jste z hovoru tak nadšeni, že po jeho skončení už nejste ve správném rozpoložení, abyste dokončili práci. Nebojte se. Úkoly můžete vždy dokončit později.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ať už děláte cokoli, nepodléhejte pokušení myslet si, že můžete člověka oklamat a přesvědčit ho, že jste někdo jiný. Současný aspekt vás může jen povzbudit k tomu, abyste se přetvařovali, vyprávěli několik příběhů, které jsou trochu velkorysé vůči pravdě, a předstírali, že jste prožili několik zážitků, které jste neprožili. Pokud chcete zapůsobit, buďte prostě svým přirozeným já.

Práce

Dokážete se ztotožnit s roztěkanými lidmi a společně s nimi vytvořit něco skvělého. Dokážete se zaměřit na nejdůležitější myšlenky a bez váhání vyjádřit svůj názor. Neschovávejte se v pozadí. Dejte najevo, že je váš hlas slyšet.

Peníze

Čeká vás zajímavý týden plný peněz. To může být mimořádně šťastné, takže mějte oči na stopkách a hledejte nejrůznější nové příležitosti, jak vydělat peníze a získat všechny peníze, které k vám již přicházejí. Vesmír ovlivňuje způsob, jakým v současné době splácíte své nesplacené dluhy. Pomalý a vytrvalý běh vždy vyhrává.

Zdraví

Zeptejte se sami sebe, co potřebujete, abyste se ve svém těle cítili opravdu dobře. Potřebujete být v lepší fyzické kondici? Potřebujete se cítit silnější, pružnější, cítit se lehčí nebo těžší? Způsob, jakým žijeme ve svém těle, souvisí s tím, jak se chováme k ostatním a jak dovolíme ostatním, aby se chovali k nám. Pokud neexistujeme ve fyzické realitě podle našich představ, je obtížné vytvořit emoční realitu, po které toužíme.

Přečtěte si také