Denní horoskop KOZOROHA na 11. 1. 2023

Kozoroh 11. 1. 2023

Setkávání ve vašem okolí by se vám nyní mělo líbit, Kozorozi. Komunikace s ostatními, zejména o možných nových obchodních zájmech, by vám měla přinést mnoho pozitivních informací, které budete moci využít ve svůj prospěch. Úroveň respektu, kterého se vám dostane od lidí ve vašem okolí, by mohla být obzvláště potěšující. Vaše usilovná práce obohacuje nejen vaše společensko-ekonomické postavení, ale i vaše přátelské vztahy. Užijte si svůj den.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Přestože se kolem vás mohou odehrávat závratné události, planetární uspořádání vám zaručuje, že budete mít vše pod kontrolou – i když jen stěží. Vy i vaše blízká osoba můžete mít před sebou docela hektický den, ale vyjdete z něj s tím, že jste uskutečnili více než jen několik svých nejtajnějších snů a ambicí. Oběma se vám rýsují skvělé věci.

Práce

Pokud půjdete s proudem, bude pro ostatní těžké vás vyčlenit z davu. Udělejte něco, čím vyniknete. Zkuste dramatický a kreativní přístup. Ostatní nebudou schopni odolat vašemu uměleckému stylu, pokud bude prezentován vkusně.

Peníze

Tento týden se týká vašich vnitřních pocitů. Vaše emoce mohou být poněkud bouřlivé, zejména pokud jde o práci. Než abyste se podvolili práci, která vás nebaví, využijte tento čas k tomu, abyste se zamysleli nad tím, co byste dělali raději nebo co by pro vás mělo větší smysl. Pokud dokážete držet hlavu vztyčenou, uděláte více práce a vyděláte více.

Zdraví

Soustředění a koncentrace je něco, co obdivujete u ostatních, protože sami jste snadno rozptýlení. Odkdy vás vaše povaha omezuje? Tento měsíc je skvělou příležitostí vybrat si něco, na co se chcete soustředit, a jít za tím. Zkuste se zaměřit na své tělo a vyberte si jeden zdravý návyk, který budete udržovat po celý měsíc. Zvýšení příjmu vody je jedním z návrhů  určitě uvidíte výsledky!

Přečtěte si také