Denní horoskop KOZOROHA na 11. 12. 2022

Kozoroh 11. 12. 2022

Je docela pravděpodobné, že dnes zažijete elektrizující emocionální setkání. Některé všední životní detaily mohou vyvolat hádky, které budou sice prudké, ale katarzní a krátké. Říkáte si, že je čas na větší intenzitu ve vašem životě. Ať už to víte, nebo ne, přehodnocujete nejrůznější lidské vztahy.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes můžete mít na vztah někoho jiného docela zásadní vliv. Vaše činy a řeč těla mohou sdělovat jednu věc, i když si ve skutečnosti na vědomé úrovni nejste vědomi toho, co děláte. Stačí pozorovat, jak na vás druzí reagují, a pak si všimnout, jakou roli můžete hrát v podpoře takové reakce.

Práce

Někdo vás dnes tahá za nos, pokud jde o práci. Dejte si pozor na příliš tvrdou odplatu. Mohlo by se vám stát, že dostanete větší facku než ten, kdo celou věc začal. Vydejte se vyšší cestou a zůstanete na vrcholu.

Peníze

Tento týden se můžete - a měli byste - stáhnout, schovat se nebo se zregenerovat, když je situace těžká. Jste také velmi citliví na širší dění ve světě. Těžce na vás působí recese, která bude v tomto týdnu dominantní energií, a proto je pro vás těžké vidět pokrok ve vašem peněžním životě. Ačkoli jste vyzýváni k přehodnocení svých větších snů, možná se tomu bráníte. Zkuste se nechat unášet proudem.

Zdraví

Vyrovnávání rovnováhy, které naše tělo denně provádí, probíhá v ledvinách, kde se krev čistí od nečistot. Chcete-li ledvinám pomoci, zařaďte do svého jídelníčku brutnák lékařský (čistí), kořen štěrku (čistí močové kameny) a buchu (stimulátor ledvin). Chcete-li se o těchto a dalších výživných látkách dozvědět, začněte navštěvovat "uvědomělejší" trhy s produkty ve svém okolí. Pěstitelé často prodávají přímo na těchto trzích, což vypovídá o relativně vyvážené ekonomické a ekologické struktuře, kterou možná budete chtít podpořit.

Přečtěte si také