Denní horoskop KOZOROHA na 11. 4. 2022

Kozoroh 11. 4. 2022

Na společenské akci byste se mohli dostat do kontaktu s lidmi, kteří rádi pomlouvají, Kozorozi. Mohli by mít nějaké pikantní informace a vy byste mohli být rozpolceni mezi zvědavostí a soucitem s osobou, o které se mluví. Pokud je to, co slyšíte, dobré, uvolněte se a užijte si to. Pokud je to zlomyslné, nebojte se ozvat. Někdo musí vyjádřit nespokojenost s šířením nepěkných pomluv!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná je to proto, že se zdá, že se mnohem více usmíváte, nebo je to vlivem současné astrální konfigurace, která vám dodává další jiskru v oku. Ať už je to z jakéhokoli důvodu, možná se setkáte s někým, kdo vás skutečně rozkošně překvapí ve všech smyslech toho slova a kdo vás dokáže přimět zapomenout na své povinnosti natolik, že se rozesmějete.

Práce

Pracoviště vám příliš neprospívá při práci. Zeptejte se, zda je možné nějaké úkoly dělat mimo kancelář. Možná můžete pracovat z domova nebo řešit speciální úkol, který se netýká ostatních. Najděte si alternativní cestu.

Peníze

Aktivita ve vašem domě společných investic a majetku může znamenat jediné. To, co vlastníte, může být v dražbě, protože se snažíte získat potřebnou hotovost. Ujistěte se, že jste s partnerem na stejné vlně ohledně podrobností prodeje, protože se může stát, že následky budou příliš vážné na to, abyste riskovali něco menšího. Vaše rodina, děti a partner spoléhají na to, že se rozhodnete správně.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává pocit rozpínavosti v domácím životě, v citovém životě a ve vztahu k sobě samým. Využijte tuto energii k odstranění všech nevyřešených problémů ve svém domácím životě. To může znamenat, že se podíváte na své zdravotní návyky a zeptáte se sami sebe, zda skutečně "žijete" tak pohodlně, jak byste chtěli. Jíte dostatek zelené listové zeleniny, abyste udrželi správný chod trávicího traktu? To je jeden z druhů "jarního úklidu", který musí probíhat po celý rok!

Přečtěte si také