Denní horoskop KOZOROHA na 11. 5. 2022

Kozoroh 11. 5. 2022

Pokušení zaujmout ústřední postavení může být příliš silné na to, abyste mu odolali, Kozorozi. Někdo vás může požádat, abyste vyprávěli příběh. Váš dar slova a živá představivost by vám měly dobře posloužit. Buďte struční. Pokud budete vyprávět příliš dlouho, vaši přátelé by mohli znejistět. Své vystoupení načasujte tak, že budete sledovat jejich výrazy. Udělejte to správně a budete požádáni, abyste to zopakovali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie, která je dnes ve hře, vás může zpočátku přimět k větší zdrženlivosti a opatrnosti ve vztahu k někomu výjimečnému. Všechny vaše obavy a paranoia vyplují na povrch s pomstou a vy můžete nabýt přesvědčení, že jejich motivy mají daleko k ušlechtilosti. Přesto se pravděpodobně mýlíte. Prospělo by vám, kdybyste svůj postoj rozmrazili a vpustili do svého srdce trochu vřelosti a velkorysosti. Když se změníte vy, změní se i oni.

Práce

Připravte se na emocionální stres a zátěž ze všech stran. Na pracovišti se necítíte nijak zvlášť silní ani efektivní. Nevyvíjejte na sebe tlak, abyste dosáhli velkých výšin. Tím se připravujete na zklamání.

Peníze

Díky aktivitě ve vašem domě sebevyjádření můžete tento týden svobodně projevit své nejlepší já. Někdy to může znamenat, že si na vás ostatní promítnou to, co chtějí vidět, takže si dejte pozor na lidi, kteří si možná nejsou vědomi svých vlastních problémů. To je v tomto týdnu obzvlášť důležité. Váš domácí život, nemluvě o vašem domově, by mohl záviset na vaší schopnosti udržet si stálý tok peněz. Důvěřujte své intuici ohledně toho, co je pro vás správné. jste připraveni udělat ve svém životě velkou změnu. Může se stát, že vaše situace bude poněkud nestabilní, jeden den budete mít peníze a druhý den žádné. Způsobem, jak se pojistit, je vytvořit si silnou strategii spoření a ukládat peníze na dlouhodobé úspory do IRA a na krátkodobé úspory na bankovní účet. Není to možnost - je to nutnost.

Zdraví

Komunikace je jedním z hlavních principů dobrého zdraví - jsme zodpovědní za zpracování fyzické a emocionální energie, se kterou přicházíme do styku. Často můžeme řešit obojí najednou. Dlouhé běhy nám dávají čas zaměřit se na konkrétní problémy a najít jejich řešení. Lekce jógy nám pomáhají soustředit se a nahlédnout do svého nitra, abychom našli trpělivost, když jsme si mysleli, že nám dojde. Snažte se cvičit s vědomím, že vaše srdce musí být zdravé, aby mohlo mluvit svou pravdu.

Přečtěte si také