Denní horoskop KOZOROHA na 12. 1. 2023

Kozoroh 12. 1. 2023

Možná se seznámíte s novým kolegou, Kozorohu. Nebuďte překvapeni, když vám z této osoby bude naskakovat husí kůže. Může to být varovný signál nebo to může jednoduše znamenat, že je tato osoba naprosto vyděšená, a proto se chová defenzivně. Nedělejte o této osobě žádné ukvapené závěry, dokud ji lépe nepoznáte. Pamatujte, že vždy, když je to možné, dávejte druhým výhodu pochybností.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes budete určitě hodně přemýšlet a plánovat. Vy a vaše blízká osoba máte náladu si sednout a dát hlavy dohromady v tvůrčím výbuchu. Jelikož jste unaveni ze současného stavu, přejete si dát věci do pohybu a oba budete chtít iniciovat rozhovory se všemi kontakty, které by vám mohly pomoci.

Práce

Najděte mezeru v plánu. Ostatní lidé si možná stanovili určitá pravidla, která je třeba dodržovat, ale vy víte, že jste daleko nad rámec těchto pravidel. Pokud někdo dokáže najít způsob, jak se z nich vysmeknout, jste to vy. Kouzlete a nechte vyniknout svůj talent.

Peníze

Tento týden se týká vašich vnitřních pocitů. Vaše emoce mohou být poněkud bouřlivé, zejména pokud jde o práci. Než abyste se podvolili práci, která vás nebaví, využijte tento čas k tomu, abyste se zamysleli nad tím, co byste dělali raději nebo co by pro vás mělo větší smysl. Pokud dokážete držet hlavu vztyčenou, uděláte více práce a vyděláte více.

Zdraví

Vaše srdce je na správném místě, když se o sebe staráte stejně dobře jako o druhé. Je třeba vás povzbuzovat, abyste se dobře stravovali, cvičili a dostatečně odpočívali. Buďte opatrní, pokud se ocitnete ve vztahu s někým, kdo vám tvrdí opak, a sice že nejdůležitější je postarat se o jeho potřeby, abyste mu dokázali, že ho máte rádi. Je to past. Musíte hledat partnerské vztahy s lidmi, kteří sdílejí vaše zdravé návyky.

Přečtěte si také