Denní horoskop KOZOROHA na 12. 2. 2023

Kozoroh 12. 2. 2023

Zjistíte, že vaše mysl je dnes bystrá a pronikavá, Kozorozi. Ujistěte se, že jste soustředění a organizovaní. Máte za sebou sílu disciplíny, která vám v den, jako je ten dnešní, pomůže projevit se docela dobře. Mějte na paměti, že vaše otevřenost vůči druhým a neuvěřitelná citlivost patří k vašim největším darům. Využijte svou sílu k tomu, abyste pro sebe vytvořili prosperitu, ale dělejte to bez toho, abyste ubližovali druhým nebo s nimi manipulovali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky současnému planetárnímu aspektu je pro vás tento den velmi výjimečný. Nemusíte dělat nic velkého, jen pozvěte svého partnera (současného nebo budoucího) a udělejte něco, co vám udělá opravdu dobře. Cokoli, co upevní a prohloubí proces sdílení a komunikace mezi vámi oběma, bude mít silný dopad. V aktu dávání a přijímání vytváříte nepřetržitý kruh lásky.

Práce

Budete s někým tančit náročný tanec. Čekáte, až se někdo jiný rozhodne, zatímco tato druhá osoba čeká, až vy uděláte totéž. Výsledkem bude patová situace. Raději všechna rozhodnutí odložte.

Peníze

Tento týden oslovíte svou prací mnohem větší publikum, což časem vede k většímu objemu peněz. Možná se znovu spojíte s lidmi z minulosti a seznámíte se se zcela novými fanoušky. Bez ohledu na to, čím se živíte, jste tlačeni na pódium, abyste přednesli své jedinečné poselství. Aspekty vám poskytují podporu a sílu, kterou potřebujete díky blízkým vztahům. Teď už nemůžete udělat nic špatného. Využijte toho osobně i finančně.

Zdraví

Zrovna když se tempo každodenního života stává zvládnutelným, přijde zádrhel! Může být velmi dobře vnitřní, a proto je těžké vědět, jak vyjádřit frustraci, kterou cítíte. Nechte ji den nebo dva odeznít. Dnešní planetární aspekt ve vás vyvolá citlivost: sepište si své pocity a prostě se snažte v tom všem zorientovat. Nedělejte si starosti s ostatními lidmi. Prozatím je prioritou péče o sebe a uspokojování vlastních zdravotních potřeb.

Přečtěte si také