Denní horoskop KOZOROHA na 12. 4. 2023

Kozoroh 12. 4. 2023

Jste-li obchodníci, Kozorozi, očekávejte, že se vám dnes budou hrnout zakázky. Jste neobyčejně přesvědčiví, takže je prakticky nemožné, aby vám někdo řekl ne. Všechna znamení naznačují, že budete úspěšní ve všem, do čeho se pustíte. Využijte tohoto příznivého období. Buďte však obezřetní, pokud se ocitnete na straně prodejců. Příležitosti, které se zdají být příliš dobré na to, aby byly pravdivé, obvykle pravdivé jsou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská atmosféra může znamenat, že v určité vztahové situaci uvidíte, co je pravda a co je a bylo po celou dobu falešné. Než se však do této fáze dostanete, musíte si se svým milostným zájmem sednout a promluvit si. Může začít rozpačitě, ale pokud oba vytrváte, vzejde z toho mnoho dobré vůle.

Práce

Odhodlání a duševní síla jsou klíčové aspekty vaší osobnosti, které po celý den jasně září. Dbejte na to, abyste při závodě na vrchol nešlapali ostatním na paty. Ubližování druhým vám z dlouhodobého hlediska nepomůže.

Peníze

Tento týden se pro vás týká aktivity v oblasti peněz. Expanze a posuny naznačují, že můžete mít náhle mnohem více nebo méně peněz, než jste plánovali. Musíte zpomalit, zhodnotit své okamžité peněžní potřeby a podle toho utrácet. Pokud to znamená odložit přestavbu domu, budiž. To se udělá později.

Zdraví

Když se cítíte zraněni, máte tendenci obrátit svou tvrdou stránku směrem k okolnímu světu, abyste se ochránili, a myslíte na věty jako už nikdy a navždy sbohem. Ale nezůstanete takoví navždy. Abyste se z této zaseknuté pozice jemně uvolnili, pokračujte ve svém obvyklém zdravotním režimu. Udržujte v těle vodu, udržujte krevní oběh běháním, chůzí nebo jiným aerobním cvičením a především udržujte své emoce na uzdě, aby nenarušovaly váš spánkový režim.

Přečtěte si také