Denní horoskop KOZOROHA na 12. 5. 2022

Kozoroh 12. 5. 2022

Kozorozi, máte úžasnou kombinaci optimismu a duchovnosti. Věříte na zázraky, anděly, Santa Clause a vílu Zuběnku. Váš postoj z celého srdce podporujeme! Dnes se může stát něco, co vaši víru jen dále upevní. Možná vás váš anděl strážný zachrání před tím, abyste nevstoupili pod autobus, nebo obdržíte telepatické poselství, které vám zabrání udělat špatnou kariérní chybu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární vlivy tohoto dne rozpustí poslední zbytky odporu, které jste kladli proti náklonnosti určité osoby. Nemusel k tomu být žádný zvláštní důvod, protože víte, že si jen hrajete na nedobytnou. Dnes už nebudete schopni dále hrát, protože city se staly příliš silnými.

Práce

Právě jste dokončili důležitý úkol. Oslavte svůj úspěch! Vytrvali jste a vyplatilo se to. Máte velkou sílu. Pokud se cítíte připraveni udělat další velký krok, jděte do toho. Není třeba váhat. Jste na správné cestě.

Peníze

Díky aktivitě ve vašem domě sebevyjádření můžete tento týden svobodně projevit své nejlepší já. Někdy to může znamenat, že si na vás ostatní promítnou to, co chtějí vidět, takže si dejte pozor na lidi, kteří si možná nejsou vědomi svých vlastních problémů. To je v tomto týdnu obzvlášť důležité. Váš domácí život, nemluvě o vašem domově, by mohl záviset na vaší schopnosti udržet si stálý tok peněz. Důvěřujte své intuici ohledně toho, co je pro vás správné. jste připraveni udělat ve svém životě velkou změnu. Může se stát, že vaše situace bude poněkud nestabilní, jeden den budete mít peníze a druhý den žádné. Způsobem, jak se pojistit, je vytvořit si silnou strategii spoření a ukládat peníze na dlouhodobé úspory do IRA a na krátkodobé úspory na bankovní účet. Není to možnost - je to nutnost.

Zdraví

Dnešní planetární energie vás může přimět uvědomit si, jak se vyjadřujete a dýcháte. To vám může napovědět, jakým směrem by se mohl ubírat váš fitness režim! Vyberte si něco, co rádi děláte a co zahrnuje pohyb na čerstvém vzduchu: turistiku, chůzi, jízdu na kole, plavání, běh - a věnujte se tomu! Je to něco, co rozhodně musíte brát vážně - i kdyby to mělo být stahování okénka při řízení! Meditujte o tom, co čerstvý vzduch dělá pro vaše plíce.

Přečtěte si také