Denní horoskop KOZOROHA na 12. 6. 2022

Kozoroh 12. 6. 2022

Pro vás může být těžké udržet si sebekázeň, Kozorozi. Vaše dětská povaha si chce jít ven a hrát si. Emocionálně se toužíte odvázat a následovat svou hravou, instinktivní povahu, ale váš smysl pro zodpovědnost vás brzdí. Toto obtížné vnitřní napětí může být příčinou podráždění v mnoha různých oblastech vašeho života. Snažte se dospět k rovnováze a harmonii.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce znamená, že konverzace může vést k velmi zajímavé romantické situaci, pokud budete dostatečně uvolnění a uvolnění, abyste to umožnili – a také za předpokladu, že to opravdu chcete. Možná byste se měli dostat do správného rozpoložení mysli a těla tím, že uvolníte veškeré napětí ve svém nitru ještě před začátkem dne. Nepropásněte tuto příležitost.

Práce

Dnes budete mít prsty v mnoha různých věcech, což povede k velkému úspěchu v zaměstnání. Zapojte různé nápady od různých lidí a podělte se o úspěch. Můžete spojit jednotlivé kousky dohromady a vytvořit tak mistrovské dílo.

Peníze

Tento týden by pro vás mohl být trochu stresující. Šetřete, jak jen to jde. Nyní je třeba zavést komplexní plán na zmírnění dluhů. I malé měsíční splátky se počítají.

Zdraví

Když jde o disciplínu, reagujete někdy, jako by byla vytažena gilotina! Odpor vůči disciplíně může být poměrně silný. Když například začnete přemýšlet o tom, co všechno byste mohli dělat, abyste žili zdravěji, můžete se snadno vyděsit. Zkuste si všimnout, co už děláte a co vám vyhovuje, a pak se pokuste zjistit, co vás opravdu baví a co vám připadá jako povinnost. Možná se vám podaří upravit a přidat více toho prvního a omezit to druhé. Uvidíte, jak to půjde.

Přečtěte si také