Denní horoskop KOZOROHA na 13. 1. 2023

Kozoroh 13. 1. 2023

Papírování týkající se peněz by vás dnes mohlo pořádně potrápit, Kozorozi, ale někdo z vašich blízkých by vám mohl ukázat způsob, jak je vyřídit rychle a efektivně pomocí počítače nebo jiné technologické novinky. Možná zjistíte, že vás to vlastně baví. Vaše mysl je obzvláště bystrá, takže je to právě ten den, kdy se můžete pokusit rozšířit své intelektuální obzory spolu s technickými dovednostmi. Pusťte se do toho!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská konfigurace vás činí velmi opatrnými, pokud jde o srdeční záležitosti. To je neobvyklý stav pro někoho, kdo vždycky dřív skočí, než se podívá, a kdo neustále vstupuje tam, kam se andělé bojí vkročit. Přesto ve vás jistá osoba vzbuzuje pocit úcty a vy si nejste jisti, zda se postavit výzvě, nebo jít tiše svou vlastní cestou.

Práce

Někdo bude zpochybňovat vaše názory a může ve vás vyvolat pochybnosti. Nedovolte, aby vás tahal za nos. Vaše nápady jsou dobré, ale možná je třeba je trochu vylepšit. Buďte k této představě otevření, ale nezahazujte to, co jste začali.

Peníze

Tento týden se týká vašich vnitřních pocitů. Vaše emoce mohou být poněkud bouřlivé, zejména pokud jde o práci. Než abyste se podvolili práci, která vás nebaví, využijte tento čas k tomu, abyste se zamysleli nad tím, co byste dělali raději nebo co by pro vás mělo větší smysl. Pokud dokážete držet hlavu vztyčenou, uděláte více práce a vyděláte více.

Zdraví

Pokud se častěji než jindy probouzíte na špatné straně postele, pravděpodobně to souvisí s podvědomou touhou, která zůstala příliš dlouho neuspokojena. Jedním ze způsobů, jak nevědomí více zapojit do našeho vědomého, každodenního života, je vést si snový deník. Zabere to jen několik minut každé ráno. Než se obléknete a nasnídáte, věnujte několik minut tomu, abyste si načrtli, co se vám zdálo.

Přečtěte si také