Denní horoskop KOZOROHA na 13. 2. 2023

Kozoroh 13. 2. 2023

Některé poněkud znepokojivé zprávy o vývoji světové ekonomiky mohou vás i vaše okolí přimět k obavám o vaši finanční budoucnost. Věřte, Kozorozi. To, co slyšíte, mohou být naprosto mylné informace. Budoucnost se pravděpodobně bude vyvíjet úplně jinak, než jak si ji vykreslujete ze zpráv. Ve skutečnosti možná zjistíte, že vaše osobní finance se obrátí k lepšímu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste si někoho vyhlédli, připravte se na to, že díky astrální energii ve vzduchu se k němu nyní můžete přiblížit. Pokud se účastníte nějakého večírku nebo společenského setkání, připravte se na to, že teplota mezi vámi výrazně vzroste. Oba budete mít pocit, že se můžete pozitivně a možná i vášnivě podělit o své emoce. Poté se z toho dokonce může stát trvalý vztah.

Práce

Jít s proudem nemusí být tak snadné – nebo tak samozřejmé. Proud je přísně rozdělen. Možná budete muset chvíli vydržet, dokud se toto napětí nevyřeší. V opačném případě se možná budete muset vrátit a později svou práci po proudu předělat.

Peníze

Tento týden oslovíte svou prací mnohem větší publikum, což časem vede k většímu objemu peněz. Možná se znovu spojíte s lidmi z minulosti a seznámíte se se zcela novými fanoušky. Bez ohledu na to, čím se živíte, jste tlačeni na pódium, abyste přednesli své jedinečné poselství. Aspekty vám poskytují podporu a sílu, kterou potřebujete díky blízkým vztahům. Teď už nemůžete udělat nic špatného. Využijte toho osobně i finančně.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává důvod ke skákání, a to je pravděpodobně to, co budete chtít udělat. Vyjadřujte se fyzicky při všech možných příležitostech. Energie, kterou cítíte, bude ostatními dobře přijata, pokud budete dostatečně disciplinovaní, abyste ji vyjádřili zdravým způsobem  například v posilovně nebo na hodině tance. Jakmile vyprchá počáteční žár, bude vaše teplo a zářivost vítanou vlastností pro ty, které máte rádi.

Přečtěte si také