Denní horoskop KOZOROHA na 13. 3. 2023

Kozoroh 13. 3. 2023

Dnes se můžete probudit plní energie, nadšení, optimismu a velmi šťastní, Kozorozi. Možná se vám to nepodaří nijak logicky vysvětlit, takže se o to ani nepokoušejte. Využijte toho, co se děje, a využijte tuto energii k tomu, abyste si vytvořili život podle svých představ. Možná budete mít pocit, že dokážete přenášet hory, ale zatím se raději soustřeďte na krtince. Buďte nyní konzervativní a hory řešte později.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní postavení planet vás může podnítit k tomu, že se budete cítit někým mnohem více nadšeni, než možná v hloubi duše skutečně jste, což není nic neobvyklého. Možná tuto osobu vidíte v určitém světle, což ve vás vyvolává dojem, že je téměř příliš dobrá, než aby to byla pravda. Nikdo však není dokonalý a je lepší předpokládat, že může mít hliněné nohy.

Práce

Podívejte se na lidi kolem sebe a zeptejte se sami sebe, jak ovlivňují vás a vaše rozhodnutí. Máte tendenci zapadnout do rytmu, který zavedli jiní lidé. Zeptejte se sami sebe, zda chcete skončit jako ti, s nimiž se stýkáte.

Peníze

Je čas změnit svůj styl komunikace. Máte už dost toho, že ostatní jsou povyšováni a vy ne? Nejde o kvalitu jejich práce, ale o způsob, jakým jsou schopni přimět nadřízené, aby si všimli toho, co dělají. Nyní, když do vašeho společenského sektoru přicházejí skutečně jedineční lidé, jste schopni se spokojit s nedostatkem konvencí. Odtud už si stačí jen říct o to, co za to stojí.

Zdraví

K dispozici je silný vhled, jen musíte vědět, kde hledat. Někdy je nezbytné cítit se hrozně a pak pochopit, proč se tak cítíte. Nesnažte se dnes ze svých pocitů setřást; bude to téměř nemožné a přijdete o některé cenné informace. Oblast žaludku je v období stresu citlivá. Zatímco si dáváte šálek heřmánkového čaje na uklidnění trávicího traktu, vybírejte semínka z granátového jablka a ptejte se sami sebe, co hledáte.

Přečtěte si také