Denní horoskop KOZOROHA na 13. 4. 2022

Kozoroh 13. 4. 2022

Dnes ráno se možná probudíte ze snu s mnoha novými inspirativními nápady. Pokud se věnujete jakékoliv tvůrčí činnosti, budete si chtít tyto nápady zapsat, stejně jako možnosti, jak je přiblížit ostatním. Může to být prostřednictvím hudby, malování, psaní nebo jakéhokoli druhu umění. Nebuďte překvapeni, pokud se váš styl trochu změní. Když už nic jiného, prokážete tím všestrannost!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní postavení nebeských těles naznačuje, že zatímco jste se možná velmi pevně drželi určitých zásad, nějaká událost, rozhovor nebo vhled vás může přesvědčit o marnosti tohoto postoje. Vy i vaše drahá polovička si uvědomíte, jak moc pro vás znamená změnit postoj k této otázce, a váš nový postoj jistě zlepší situaci pro vás oba.

Práce

Využijte silnou konkurenční energii tohoto dne ve svůj prospěch. Využijte ji k tomu, aby vás inspirovala k vyšším výkonům. Díky vlkovi v patách můžete dosáhnout více, než jste si mysleli, že je možné. Nebojte se ničeho a dosáhnete všeho.

Peníze

Tento týden se pro vás týká aktivity v oblasti peněz. Expanze a posuny naznačují, že můžete mít náhle mnohem více nebo méně peněz, než jste plánovali. Musíte zpomalit, zhodnotit své okamžité peněžní potřeby a podle toho utrácet. Pokud to znamená odložit nějakou přestavbu domu, budiž. To se udělá později.

Zdraví

Je pro vás důležité, abyste si věci ujasnili sami se sebou i s ostatními. Právě teď je tu spousta energie, která může zamlžit vaše priority, ztížit rozluštění vašich očekávání a definovat vaše emoce. Můžete něco velmi silně cítit, ale nedokážete to vyjádřit - což může snadno vést k hořkému zklamání. Cvičení je skvělým pomocníkem. Pomáhá rozlišovat mezi tím, co chcete dělat, a tím, co můžete dělat. Cvičení může zjednodušit vaše emoce.

Přečtěte si také