Denní horoskop KOZOROHA na 13. 5. 2022

Kozoroh 13. 5. 2022

Kozorohu, dnes jsi nezastavitelný. Zdá se, že dokážete cokoli. Vaše sebevědomí a energie jsou vysoké. Není pochyb o tom, že jste připraveni vzít svět útokem. Je na vás svět připraven? Pečlivě si promyslete, jak formulujete plány pro svůj nový projekt. Ať už uděláte cokoli, bude to úspěšné, ale buďte si jisti, že děláte to, co opravdu chcete, a ne to, co od vás očekávají ostatní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Opravdu se vám nepodobá sedět a dusit se nad neshodami mezi vámi a vaším milovaným. Přesto byste se díky dnešnímu uspořádání planet mohli cítit, jako byste se dostali do slepé uličky a nevěděli, co dál. Možná je namísto dalšího přemýšlení třeba jednat. Dejte mu najevo, jak se věci mají a že si chcete promluvit.

Práce

Nyní je čas, abyste se zamysleli a podívali se na minulost. Během této doby přemýšlení naleznete důležité poznatky, které vám pomohou proplout nejistými vodami budoucnosti. Možná budete muset během tohoto procesu vyřadit ostatní.

Peníze

Díky aktivitě ve vašem domě sebevyjádření můžete tento týden svobodně projevit své nejlepší já. Někdy to může znamenat, že si na vás ostatní promítnou to, co chtějí vidět, takže si dejte pozor na lidi, kteří si možná nejsou vědomi svých vlastních problémů. To je v tomto týdnu obzvlášť důležité. Váš domácí život, nemluvě o vašem domově, by mohl záviset na vaší schopnosti udržet si stálý tok peněz. Důvěřujte své intuici ohledně toho, co je pro vás správné. jste připraveni udělat ve svém životě velkou změnu. Může se stát, že vaše situace bude poněkud nestabilní, jeden den budete mít peníze a druhý den žádné. Způsobem, jak se pojistit, je vytvořit si silnou strategii spoření a ukládat peníze na dlouhodobé úspory do IRA a na krátkodobé úspory na bankovní účet. Není to možnost - je to nutnost.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vás motivuje k tomu, abyste zůstali doma a pracovali na svém hlavním problému: na svém zdraví! Každý se musí alespoň jeden měsíc v roce zaměřit na zdravé návyky a vám prospěje, když si tento měsíc zvolíte za svůj. Zkontrolujte si, jak se skutečně cítíte. Virtuální lekce jógy nebo procházka brzy ráno vás vycentrují na zbytek dne.

Přečtěte si také