Denní horoskop KOZOROHA na 14. 1. 2023

Kozoroh 14. 1. 2023

Kozorozi, dnes by se mohly objevit nové myšlenky a koncepty týkající se způsobu vašeho živobytí, což by mohlo způsobit menší otřes ve vašem hodnotovém systému. Možná se rozhodnete věnovat se zcela novému povolání, o kterém jste nikdy předtím neuvažovali. Knihy na toto téma by vám mohly být oporou a povzbuzením, stejně jako vaši nejbližší. V této době je důležité řídit se svým srdcem. Jděte do toho!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Existují dva možné způsoby, jak se vypořádat se svým současným problémem s milostným vztahem: jeden je předstírat, že se nic neděje, druhý je být kvůli tomu zahořklý a rozhořčený. Planetární energie způsobuje, že na jedné straně chcete reagovat a na druhé straně nechat vše na pokoji. Pokud spolu budete mluvit slušně, může to pomoci.

Práce

Dnes nemáte nejlepší náladu, což vám pravděpodobně ubírá na sebejistotě v práci. Buďte opatrní, protože zde hrozí nebezpečí. Přílišná důvěra v druhé vás činí náchylnými k chybným nápadům. Nakonec věřte jen sami sobě.

Peníze

Tento týden se týká vašich vnitřních pocitů. Vaše emoce mohou být poněkud bouřlivé, zejména pokud jde o práci. Než abyste se podvolili práci, která vás nebaví, využijte tento čas k tomu, abyste se zamysleli nad tím, co byste dělali raději nebo co by pro vás mělo větší smysl. Pokud dokážete držet hlavu vztyčenou, uděláte více práce a vyděláte více.

Zdraví

Ve vzduchu je spousta stresu a moudrý člověk se po mnoha interakcích s ostatními postará o to, aby si odpočinul a vrátil se do reality. Po nadměrné komunikaci je třeba znovu najít zvuk vlastního hlasu. Vzpomeňte si. Je to hlas, který vás jemně instruuje prostřednictvím vašich zdravotních praktik: jezte tohle, nejezte tamto, probuďte se teď, abyste si před prací zacvičili, abyste se v práci nedostali do osobních konfliktů.

Přečtěte si také