Denní horoskop KOZOROHA na 14. 3. 2023

Kozoroh 14. 3. 2023

Organizované večírky, improvizovaná setkání nebo jiné společenské akce by dnes měly být příjemné, Kozorozi. Pocítíte silný pocit sounáležitosti s rodinou nebo společenstvím a příliv náklonnosti ke všem zúčastněným. Bez ohledu na to, co si myslíte, že musíte udělat, neodmítejte pozvání. To, co získáte z toho, že jste s ostatními, je nyní důležitější než cokoli jiného.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes rozhodně není možné někoho zadržovat, zvláště pokud má v úmyslu prozradit vám tajemství toho, co k vám cítí. Dnešní planetární konjunkce vytváří prostor pro vyjádření vášnivých citů. Ačkoli obecně rádi udržujete věci spíše v platonické a přátelské rovině, i vy můžete mít náladu na nějaké vášnivé odhalení a mohli byste si pozornost docela užít.

Práce

Dívejte se dál než na povrch, abyste našli skrytý význam lidských slov a činů. Někdo se vás snaží oklamat pomocí zdvořilostí a lichotek. Nenechte se oklamat. To, co se na první pohled zdá pravdivé, nemusí mít vůbec žádnou hodnotu.

Peníze

Je čas změnit svůj styl komunikace. Máte už dost toho, že ostatní jsou povyšováni a vy ne? Nejde o kvalitu jejich práce, ale o způsob, jakým jsou schopni přimět nadřízené, aby si všimli toho, co dělají. Nyní, když do vašeho společenského sektoru přicházejí skutečně jedineční lidé, jste schopni se spokojit s nedostatkem konvencí. Odtud už si stačí jen říct o to, co za to stojí.

Zdraví

Svět závisí na tom, zda mu budete denně dodávat dávku porozumění a přijetí. Až příliš často se cítíte nedoceněni a neuznáváni za lásku, kterou dáváte. Možná je na čase stanovit si určité hranice a obrátit tuto přijímající lásku zpět k sobě, místo abyste ji dávali nevděčným lidem. Problém je, že to pro vás není snadné. Tip: začněte se svým jídelníčkem. Dáváte si ty nejlepší a nejčerstvější možné potraviny? Přijímáte dostatek vitamínů a minerálů? Pijete dostatek vody? Obrácení pozornosti na vlastní potřeby vám pomůže udržet vaši dávající povahu.

Přečtěte si také