Denní horoskop KOZOROHA na 14. 4. 2022

Kozoroh 14. 4. 2022

Dnes se budete chtít uzavřít světu a být sami se svými myšlenkami, Kozorozi. Jste zaujati introspektivními energiemi, které jsou ve hře. Možná nebudete příliš ochotní spolupracovat, a dokonce si budete přát trávit čas spíše osamělými aktivitami. Dopřejte si odpočinek. Možná si budete chtít udělat čas o samotě a meditovat. Naslouchejte sami sobě. Pravděpodobně budete na pokraji velkého sebepoznání.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy se stane, že když se jedny dveře zavřou, jiné se otevřou. Takový scénář by mohl nastat při dnešním uspořádání planet. Tam, kde jeden vztah nebo jedna kapitola určitého vztahu skončila, může začít jiná nová. Dnešní událost vám přinese skvělý pocit tepla a radosti a otevře vaše srdce možnosti lepší budoucnosti.

Práce

Oznámením, že máte depresi, si pravděpodobně nezískáte soucit ostatních. Lidé jsou většinou velmi optimisticky naladěni a plni elánu. Nekažte jim ji. Místo toho byste se měli přidat. Ukažte ostatním, že můžete přispět k veselí.

Peníze

Tento týden se pro vás týká aktivity v oblasti peněz. Expanze a posuny naznačují, že můžete mít náhle mnohem více nebo méně peněz, než jste plánovali. Musíte zpomalit, zhodnotit své okamžité peněžní potřeby a podle toho utrácet. Pokud to znamená odložit nějakou přestavbu domu, budiž. To se udělá později.

Zdraví

Pokud si všímáte svých snů, možná jste si všimli, že se v poslední době opakuje jedno téma. To naznačuje, že vaše psychika chce, abyste pochopili nějaké základní poselství - a pravděpodobně s ním i něco udělali! Cvičení je jedním ze způsobů, jak plně integrovat svůj snový život s životem v bdělém stavu, protože cvičení a odpočinek jsou opačné konce fyzického spektra. Ať už vaše sny poukazují na cokoli, zkuste na to při cvičení vědomě myslet.

Přečtěte si také