Denní horoskop KOZOROHA na 14. 5. 2023

Kozoroh 14. 5. 2023

Kozorozi, možná hledáte nové hodnoty v osobním životě. Už vás nezajímají povrchní nebo lehkovážné vztahy. Potřebujete se setkávat s různými typy lidí a vybírat si přátele, kteří skutečně stojí za to, abyste si je udrželi. Nebojte se, pokud máte chuť udělat krok zpět, abyste získali nadhled, protože právě teď je k tomu vhodná doba. Vztahy jsou příliš důležité na to, abyste je zanedbávali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární energie způsobuje, že něco, čím jste si byli naprosto jisti, se zdá být méně jisté. Může se zdát, že se současný vztah náhle hroutí kvůli silám, které nemůžete ovlivnit, a vy se budete ptát, co se přesně děje. Nenechte se tím však znepokojit; pokud necháte věci být, uvidíte, že nic nebylo podkopáno, je to jen iluze a vše je v pořádku.

Práce

S přibývajícími informacemi budete pravděpodobně zmateni, kterou cestou se vydat. Nebojte se požádat o radu někoho, kdo je starší a zkušenější než vy. Důvěřujte této osobě.

Peníze

Díky aktivitě v sebevyjádření můžete tento týden svobodně projevit své nejlepší já. Někdy to může znamenat, že si na vás ostatní promítnou to, co chtějí vidět, takže si dejte pozor na lidi, kteří si možná nejsou vědomi svých vlastních problémů. To je v tomto týdnu obzvlášť důležité. Váš domácí život, nemluvě o vašem domově, by mohl záviset na vaší schopnosti udržet si stálý tok peněz. Důvěřujte své intuici ohledně toho, co je pro vás správné. Jste připraveni udělat ve svém životě velkou změnu. Může se stát, že vaše situace bude poněkud nestabilní, jeden den budete mít peníze a druhý den žádné. Způsobem, jak se pojistit, je vytvořit si silnou strategii spoření, kam ukládat peníze na dlouhodobé úspory a kam na krátkodobé úspory. Není to možnost, je to nutnost.

Zdraví

Po několik dní působí nepříznivý aspekt. Pozor byste si měli dávat na svůj sklon mluvit dříve, než přemýšlíte. Místo toho, abyste rozmazávali, co si myslíte, a očekávali, že se to vyřeší, jděte raději se svými frustracemi do posilovny nebo si jděte zaběhat, zaplavat či zajezdit na kole. Naučte se hledat uspokojení v poznání vlastních pocitů, aniž byste je nutně museli vyjadřovat druhé osobě. Zkuste to po dobu jednoho týdne a výsledky vás potěší.

Přečtěte si také