Denní horoskop KOZOROHA na 14. 7. 2022

Kozoroh 14. 7. 2022

Nedávný duchovní průlom ve vás může vyvolat pocit radosti i sklíčenosti, Kozorozi. Vaše citlivá stránka vám říká, že se jedná o určitý krok vpřed na vaší duchovní cestě, ale logická stránka vás může přimět pochybovat o jeho reálnosti. Utěšujte se tím, že realita je relativní a že to, co cítíte, platí přinejmenším pro vás. Pak pokračujte vpřed.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální energie znamená, že by mohlo dojít k diskusi nebo důležitému setkání, které vás upozorní na přítomnost někoho velmi zvláštního. Čím otevřeněji a přímočařeji budete o svých představách hovořit, tím více je oslovíte. Odtud by možná bylo dobré uspořádat jiný druh setkání, třeba při večeři při svíčkách na nějakém výjimečném místě. Je to něco úžasného, na co se můžete těšit.

Práce

Nacházíte se ve vrcholné fázi měsíce. Nebojte se udělat krok, se kterým jste před několika dny možná váhali. Jakýkoli projev odvahy bude vysoce odměněn. Pokud se stáhnete do pozadí, zůstanete pozadu.

Peníze

V oblasti peněz a hodnot se projevuje aktivita. Může to znamenat extrémní štěstí, které je nestabilní nebo krátkodobé. Jste-li hazardní typ, není špatný týden na to, abyste si zahráli kolo, ale alespoň polovinu každé výhry si nechte v kapse a nedotýkejte se jí. Protože je ovlivněn vaše oblast vztahů, můžete někoho podráždit, pokud si nedáte pozor.

Zdraví

Dnešní planetární aspekt vás vyzývá, abyste se obrátili dovnitř a zkontrolovali svou emocionální rovnováhu. Jak snadné či obtížné je to pro vás v těchto dnech? Máte tendenci směřovat svou energii ven: promítáte ji do projektů ve vnějším světě nebo se zaměřujete na druhé. To je v pořádku, ale je velmi důležité, abyste se dokázali zkontrolovat sami se sebou, když to potřebujete. Cvičení jógy vám tuto možnost poskytne, navíc je skvělé pro váš svalový tonus. Vyzkoušejte ji!

Přečtěte si také