Denní horoskop KOZOROHA na 15. 1. 2023

Kozoroh 15. 1. 2023

Dnes se můžete cítit, jako byste žili v mlze, Kozorozi. Dnes k vám může přijít nějaká zajímavá, ale záhadná zpráva. Mohou to být informace tak bizarní povahy, že je pro vás těžké je přijmout, přesto by váš zdroj mohl být více než spolehlivý. Rozhovory s ostatními se vám mohou zdát nejasné a nejisté, protože lidé kolem vás se necítí být zrovna komunikativní. Možná se budete muset spolehnout na intuici, abyste rozeznali, jak se cítí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná procházíte obdobím ochlazení, pokud jde o určitý vztah. Jste si velmi dobře vědomi toho, kolik vám partnerství může nabídnout, ale možná si také velmi dobře uvědomujete všechny chyby, které vás zřejmě tíží. Možná bude nejlepší strávit nějaký čas odděleně, abyste si navzájem dali prostor.

Práce

Nacházíte se ve velmi významném bodě své kariéry. Je vhodná doba pro změnu směru, vstup do nového oboru nebo získání nového zaměstnání. Nezasekávejte se měsíc po měsíci a rok po roce ve stejné rutině. Nyní je váš čas na změnu.

Peníze

Tento týden se týká vašich vnitřních pocitů. Vaše emoce mohou být poněkud bouřlivé, zejména pokud jde o práci. Než abyste se podvolili práci, která vás nebaví, využijte tento čas k tomu, abyste se zamysleli nad tím, co byste dělali raději nebo co by pro vás mělo větší smysl. Pokud dokážete držet hlavu vztyčenou, uděláte více práce a vyděláte více.

Zdraví

Maximální využití soukromého času začíná sledováním toho, co jíte, abyste se při náhlých změnách necítili nepříjemně. Neexistuje žádný důvod, proč byste neměli pokračovat v konzumaci základních tří jídel bez svačin kromě ovoce nebo zeleniny. Vzhledem k tomu, že v dnešní době přibývá stresu, je obzvlášť důležité pít hodně vody a vyhýbat se dehydratační kávě a černému čaji.

Přečtěte si také