Denní horoskop KOZOROHA na 15. 2. 2023

Kozoroh 15. 2. 2023

Poznatky z minulosti by pro vás mohly být pozitivně využity, Kozorozi. Mohli byste je využít jako inspiraci pro tvůrčí projekt nebo je prostě využít při každodenním jednání s ostatními. Dnes byste se měli cítit obzvlášť romanticky a sexy a možná byste si měli jít nakoupit oblečení z měkkých, na dotek příjemných látek. Vztahy s milenci by měly být blízké a vášnivé.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární konstelace může vyvolat několik vln ve vašich blízkých vztazích, ale nenechte se tím znepokojit, protože jde o zcela pozitivní proces. Nějaký drobný problém mohl v poslední době vyvolávat stres nebo napětí, ale vám se nakonec podaří vystopovat příčinu až k jejímu zdroji, a tak dojde k rychlému vyřešení. Stačí ještě trochu více dávat a brát a vše bude v pořádku.

Práce

Klíčem k úspěchu je nyní aktivní přístup. Mnohokrát se úspěch dostaví, když se necháte unášet proudem a necháte příležitosti, aby k vám přišly. Většinou tento přístup funguje docela dobře. Právě teď však musíte být asertivnější.

Peníze

Tento týden máte velký impuls k tomu, abyste získali více peněz. Nejde jen o to, že vaše ambice vyplouvají na povrch. Ostatní ve vás vidí úspěšného člověka, kterým se právě stáváte. Mohlo by dojít k určitému napětí s kolegy v práci nebo se společenskými známými.

Zdraví

Povznášející energii, kterou vytváří dnešní příznivý aspekt, můžete využít ke zvýšení svého sebevědomí. Vynaložte veškeré úsilí na to, abyste o sebe pečovali. Dbejte na svůj jídelníček, posilujte své předsevzetí, abyste si každý den dopřáli trochu pohybu, a snažte se vyhýbat stresovým situacím. S trochou energie věnované těmito směry si můžete naplánovat setkání s oslnivým měsícem, který vás čeká. Pro sebevědomí člověka není nic cennějšího než vůle k úspěchu a energie, kterou k tomu má.

Přečtěte si také