Denní horoskop KOZOROHA na 15. 4. 2022

Kozoroh 15. 4. 2022

Kozorozi, dnes se můžete cítit poněkud sklíčeně kvůli zklamání z někoho, kdo je pro vás důležitý. Může se stát, že vás přestane podporovat váš mentor nebo že vám autorita ukáže svou pravou tvář. Místo hledání nového vzoru se raději vydejte cestou, o které víte, že je pro vás správná. Jste již dostatečně zkušení na to, abyste nepotřebovali nikoho jiného, kdo by vás vedl.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace vás může upozornit na problém, který jste se snažili odsunout stranou. Skutečnost, že ji máte na stole právě teď, naznačuje, že je čas ji vyřešit. Stačí, když svému partnerovi (současnému nebo budoucímu) přiznáte pravdu o tom, co cítíte, a to samo o sobě způsobí zásadní průlom. Uzdravení je na cestě!

Práce

Nejistota ohledně určité situace ve vás vyvolává pocit nedostatečnosti nebo zbytečnosti. Nebuďte na sebe tak přísní. Faktem je, že nemáte k dispozici všechny informace, které potřebujete k dalšímu postupu. Tyto informace přijdou v následujících dvou týdnech.

Peníze

Tento týden se pro vás týká aktivity v oblasti peněz. Expanze a posuny naznačují, že můžete mít náhle mnohem více nebo méně peněz, než jste plánovali. Musíte zpomalit, zhodnotit své okamžité peněžní potřeby a podle toho utrácet. Pokud to znamená odložit přestavbu domu, budiž. To se udělá později.

Zdraví

Když sníte něco, co vám nevyhovuje, určitě to poznáte, protože máte citlivý žaludek a trávicí trakt. Lékořicový čaj je skvělým prostředkem napomáhajícím trávení a přináší uklidňující pocit pro váš podrážděný žaludek. Nezapomínejte si udržovat zdraví pitím velkého množství vody. Trávicí trakt je jedním z nejdůležitějších systémů v našem těle. Cvičení jógy alespoň jednou týdně pomůže masírovat vaše vnitřní orgány.

Přečtěte si také