Denní horoskop KOZOROHA na 15. 5. 2022

Kozoroh 15. 5. 2022

Planetární aspekty vás vybízejí k prozkoumání silných projevů citů, Kozorozi. Vyznání lásky, autobiografie, duchovní zpověď, omluva nebo usmíření. Všechny tyto druhy komunikace přinášejí jistý druh intimního odhalení. Možná právě to potřebujete, abyste využili silné inspirace tohoto okamžiku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pomůže vám pevně se držet svého vnitřního pocitu ohledně určitého vztahu a nenechat se odradit od jednání, o kterém víte, že je nejlepší. Současná astrální konfigurace naznačuje, že jste se nad danou otázkou důkladně nezamysleli, a dokonce jste ochotni připustit, že se můžete mýlit, přesto vás však neodbytné tušení příliš přemáhá. Naslouchejte tomu, co vám říká.

Práce

Zeptejte se sami sebe, jestli jste ve své pracovní a kariérní situaci skutečně realističtí. Zdá se, že si hrajete na blázna. Takový přístup vás v poslední době dostává do problémů. Využijte dnešní den k tomu, abyste znovu sestavili svou strategii.

Peníze

Díky aktivitě v sebevyjádření můžete tento týden svobodně projevit své nejlepší já. Někdy to může znamenat, že si na vás ostatní promítnou to, co chtějí vidět, takže si dejte pozor na lidi, kteří si možná nejsou vědomi svých vlastních problémů. To je v tomto týdnu obzvlášť důležité. Váš domácí život, nemluvě o vašem domově, by mohl záviset na vaší schopnosti udržet si stálý tok peněz. Důvěřujte své intuici ohledně toho, co je pro vás správné. Jste připraveni udělat ve svém životě velkou změnu. Může se stát, že vaše situace bude poněkud nestabilní, jeden den budete mít peníze a druhý den žádné. Způsobem, jak se pojistit, je vytvořit si silnou strategii spoření a ukládat peníze na dlouhodobé úspory i na krátkodobé úspory. Není to možnost, je to nutnost.

Zdraví

Dávejte si pozor na problémy, které se v těchto dnech objevují v okruhu přátel a rodiny. Možná jste otevřeni novým myšlenkám a novým způsobům myšlení, ale nedovolte, aby vás tato otevřenost dostala do problémů. Aspekt dne obvykle vyvolá některé hraniční otázky. Máte právo říci ne, když je nějaká hranice překračována. A vy jste ten, kdo určuje hranice! Cvičte jógu nebo meditaci, abyste zůstali na vrcholu svých zájmů.

Přečtěte si také