Denní horoskop KOZOROHA na 16. 1. 2023

Kozoroh 16. 1. 2023

Dnešní den by měl být rušný na všech úrovních. Inspirace pro tvůrčí projekty, zejména psaní, by k vám měla přicházet v hojném počtu, Kozorozi, a tak byste mohli dosáhnout výsledků, které by mohly překvapit i vás. Komunikace s blízkými je dnes obzvláště jasná, otevřená a upřímná. Budete si moci vyjasnit několik záležitostí, které možná trápí vás i vaše blízké. Děti by se mohly ukázat jako silný zdroj podpory a zábavy. Užijte si to!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální vliv vám a vaší milované osobě dává šanci začít nový společný projekt a pustit se do malé spolupráce. Dnes se cítíte ve vzájemném citovém souladu a to, co chcete vy, bude chtít i vaše drahá polovička. Využijte této příležitosti k tomu, abyste pár věcí opravdu rozjeli, dokud máte oba náladu se dohodnout.

Práce

Možná máte pocit, že jste dnes mimo dění. To je v pořádku. Nemusíte vždy na každém kroku vědět, co se děje se všemi kolem vás. Nepleťte se do cizích záležitostí a soustřeďte se na sebe.

Peníze

Tento týden se týká vašich vnitřních pocitů. Vaše emoce mohou být poněkud bouřlivé, zejména pokud jde o práci. Než abyste se podvolili práci, která vás nebaví, využijte tento čas k tomu, abyste se zamysleli nad tím, co byste dělali raději nebo co by pro vás mělo větší smysl. Pokud dokážete držet hlavu vztyčenou, uděláte více práce a vyděláte více.

Zdraví

Dnešní tranzit v nás může vyvolat pocit, že vše musí být dokonalé, než uděláme další krok vpřed. Jedná se o formu paralýzy, kterou je třeba řešit. Nic nezískáte tím, že budete kvůli nějakým nevyřešeným pocitům držet své zdraví na uzdě. Pokud se nemůžete přimět k tomu, abyste přestali jíst sladkosti, není to důvod odkládat kvalitní trénink. I když máte pocit, že je to zbytečné, budujete si zdravý návyk, který přežije ty negativní (doufejme).

Přečtěte si také