Denní horoskop KOZOROHA na 16. 12. 2022

Kozoroh 16. 12. 2022

Možná máte pocit, že se pomalu brodíte bahnem, ale situace se začíná zlepšovat. Zvedla se z vás tíha a jste připraveni vzlétnout. Možná se brzy vrátíte ke svému starému já. Přinejmenším se cítíte nějak snadněji být sami sebou. Nastal ten správný čas uspořádat večírek nebo se sejít s velkou skupinou přátel.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska se dnes může zdát trochu námezdní. Přitažlivost, kterou cítíte k určité osobě, nemusí být zcela nevinná. Může vás přitahovat velikost jejího bankovního konta. Možná se vám to zdá poněkud kruté, ale pokud si během dnešního večera uděláte čas na studium svých hlubších motivací, možná zjistíte, že vůbec nejsou tak hluboké.

Práce

Když se dnes budete řídit proudem, můžete se dostat do velkých potíží. Mnoho lidí se vás snaží přesvědčit, že jejich cesta je ta správná. Existuje mnoho šarlatánů, takže buďte opatrní. Nepodepisujte v této době žádné nabídky na rychlé zbohatnutí.

Peníze

V tomto týdnu se vám může zdát, že své finanční záležitosti nemáte pod kontrolou, ale máte na ně větší vliv, než se zdá. Možná se budete snažit přijít s novými nápady, nebo se dokonce pustíte do nové práce. V příštím měsíci však může být těžké se prosadit. Možná dokonce přemýšlíte o změně kariéry nebo o nové pozici. Vyčkat do dalšího období je v tuto chvíli lepší volbou.

Zdraví

Pro člověka, který má rád rovnováhu, může být obzvlášť nepříjemné, když ho někdo zastihne nepřipraveného. Často se dostaví určitá panika, pocit naléhavosti a zodpovědnosti, aby bylo vše v pořádku. Dopřejte si výhodu a vytvořte si systematický způsob, jak se s tímto pocitem vypořádat. Hluboká dechová cvičení, která se učí ve většině jógových disciplín, spolu s vypitím několika sklenic vody jsou nejlepšími způsoby, jak zklidnit tělo i mysl.

Přečtěte si také