Denní horoskop KOZOROHA na 16. 2. 2023

Kozoroh 16. 2. 2023

Kozorozi, dnes ráno se možná probudíte s pocitem, že se necítíte tak dobře jako obvykle, a možná nebudete schopni přijít na to, proč. Může jít o nějakou drobnou fyzickou nerovnováhu nebo vás může trápit únava očí. To by vás mohlo trochu vyvést z míry vůči sobě samým i všem ostatním, zejména pokud jste ve stresu z pracovních povinností. Pokud je to možné, vyhněte se počítačům a najděte si během dne čas na běh nebo svižnou procházku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Přestože se raději přizpůsobujete okolnostem, než abyste je iniciovali, můžete být dnes vyzváni, abyste udělali první krok v novém lákavém vztahu. Osoba, kterou máte na mysli, si možná neuvědomuje, co k ní cítíte, a tak vůči vám neudělá žádný krok, pokud vy neuděláte první krok vůči ní.

Práce

Na pracovišti může mezi vámi a druhou osobou panovat napětí, ale s největší pravděpodobností to není proto, že se na něčem neshodnete. Toto napětí vzniká jednoduše proto, že si navzájem plně nerozumíte. Vaše představy jsou si podobnější, než si myslíte.

Peníze

Tento týden máte velký impuls k tomu, abyste získali více peněz. Nejde jen o to, že vaše ambice vyplouvají na povrch. Pozitivně to z vás nyní tryská, protože ostatní ve vás vidí úspěšného člověka, kterým se právě stáváte. Mohlo by dojít k určitému napětí s kolegy v práci nebo se společenskými známými. Jen si dejte pozor, abyste nevsadili všechno na jednu kartu.

Zdraví

Aspekt pro daný den ve vás vyvolává emocionální pocity, se kterými se nemusíte nutně vypořádat během polední pauzy. Poddejte se svým emocím a všimněte si, co vlastně cítíte. Nemusí dojít k velkému zhroucení nebo konfrontaci s někým, stačí si všimnout, co cítíte, a možná si to někdy zapsat do deníku. Zpracování emocí je mnohem snazší, pokud je součástí vašeho dne cvičení. Pijte také hodně vody!

Přečtěte si také