Denní horoskop KOZOROHA na 16. 3. 2023

Kozoroh 16. 3. 2023

Dnes ráno jste, Kozorozi, neviděli nic jiného než hromady papírů, které vám nejsou k ničemu. Možná se jimi budete prohrabávat a budete se chtít zbavit co největšího nepořádku. To je vždycky dobré. Nepořádek v domě je obdobou nepořádku v mysli. Než však každou věc vyhodíte, ujistěte se, že jste ji alespoň prohlédli. Nechcete přece vyhodit něco, co se vám později může hodit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud si říkáte, že byste mohli raději zůstat doma a dělat to, co chcete dělat sami, než jít na rande, které jste si domluvili na dnešní večer, pak máte v jistém smyslu pravdu, zvláště vzhledem k nebeské atmosféře dnešního dne. Pokud se však chcete otevřít druhé osobě a podělit se o své nejhlubší obavy a největší naděje, i tato možnost je pro vás otevřená.

Práce

Vaše soustředění je vynikající, a i když se vaše mysl občas zatoulá do oblak, zjistíte, že vám tyto myšlenky ve skutečnosti pomáhají, místo aby vám překážely. Berte v úvahu všechny možnosti, místo abyste trvali na tom, že budete mít klapky na očích.

Peníze

Máte chuť pustit se do nového tvůrčího projektu. Stane se tak a vaše mysl bude stimulována nejrůznějšími zajímavými směry. To se bude týkat také dětí, romantického partnera, členů rodiny a zábavy. Utrácení peněz v těchto oblastech potvrdí vaše místo na světě a odmění veškerou vaši tvrdou práci.

Zdraví

Jednou z vašich úžasných vlastností je, že se rozehráváte pomalu: můžete si být opravdu jisti tím, co děláte, protože věci nepřijímáte okamžitě. Vychutnávejte si své lehké tempo a nadále se soustřeďte na sebe, den po dni. Pokud budete i nadále pít hodně vody a mlsat zdravé svačinky, budete brzy potřebovat odbyt pro svou hojnou energii. Začněte zvažovat, jaký cvičební režim vám skutečně vyhovuje. Co se vám líbí a co vyhovuje vašemu rozvrhu?

Přečtěte si také