Denní horoskop KOZOROHA na 16. 5. 2022

Kozoroh 16. 5. 2022

Kozorozi, dnes je skvělá doba pro navázání nebo upevnění romantických vztahů. Pokud nejste do ničeho zapojeni, je pravděpodobné, že někoho potkáte. Pokud ano, očekávejte, že se ve vašem vztahu vytvoří nové duchovní pouto. Na obzoru jsou nová přátelství, zejména s lidmi, kteří mají stejné zájmy jako vy. Nadcházející roky budou obdobím, kdy budou muset všichni táhnout za jeden provaz. Dnes získáte náskok.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tato planetární konfigurace přináší do vašeho milostného života trochu slunce a ujišťuje vás, že mezi vámi a vaším milostným zájmem je vše v pořádku. Můžete bez obav vyjádřit svou radost z toho, že je vaším partnerem (současným nebo budoucím), a navrhnout, abyste si vyrazili někam, kde to bude zajímavé a zábavné, jen abyste se pobavili. Budete se cítit šťastní, že se můžete podělit o některé své hlubší pocity, a oni to také ocení.

Práce

Ostatní k vám vzhlížejí a respektují vaše nápady. Ujměte se vedení projektů nebo virtuálních schůzek. Vaše myšlenky si získají přízeň okolí. Bavte se a zaujměte hravý postoj. Ostatní vás budou následovat. Máte vše pod kontrolou.

Peníze

Díky aktivitě v sebevyjádření můžete tento týden svobodně projevit své nejlepší já. Někdy to může znamenat, že si na vás ostatní promítnou to, co chtějí vidět, takže si dejte pozor na lidi, kteří si možná nejsou vědomi svých vlastních problémů. To je v tomto týdnu obzvlášť důležité. Váš domácí život, nemluvě o vašem domově, by mohl záviset na vaší schopnosti udržet si stálý tok peněz. Důvěřujte své intuici ohledně toho, co je pro vás správné. jste připraveni udělat ve svém životě velkou změnu. Může se stát, že vaše situace bude poněkud nestabilní, jeden den budete mít peníze a druhý den žádné. Způsobem, jak se pojistit, je vytvořit si silnou strategii spoření a ukládat peníze na dlouhodobé i na krátkodobé úspory. Není to možnost, je to nutnost.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vás bude inspirovat k tomu, abyste se vášnivěji zajímali o věci každodenního života. Můžete očekávat vysokou hladinu energie a touhu udělat vše, co jste si předsevzali! Uvědomte si však, co je během tohoto přívalu ohnivé energie rozumné. Stále platí, že si musíte dobře odpočinout, každý den se přiměřeně hýbat a dodržovat zdravou a vyváženou stravu. Využijte svého nadšení k tomu, abyste se pustili do již rozpracovaných projektů a s rozjížděním nových buďte opatrní.

Přečtěte si také