Denní horoskop KOZOROHA na 16. 6. 2022

Kozoroh 16. 6. 2022

Kozorozi, možná jste si v poslední době v hlavě vytvářeli fantaskní scénáře o tom, jak by podle vás měly věci vypadat, ať už v milostné, obchodní nebo rodinné situaci. Je pravděpodobné, že tyto představy budou v rozporu s realitou, protože zjistíte, že k tomu, co se děje, musíte zaujmout mnohem analytičtější přístup.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pod vlivem dnešní nebeské energie můžete s někým pocítit velkou jednotu. Ať už jste mezi sebou v poslední době cítili cokoli jiného, určitý rozhovor, který dnes povedete, vás přesvědčí o tom, že se k sobě naprosto hodíte a že vaše cesty a osudy jsou neodolatelně propletené. Očekávejte, že až si to uvědomíte, pocítíte velké množství emocí.

Práce

Pokud vám dnes přijde na stůl něco, čemu nerozumíte, požádejte někoho o radu. Nepředstírejte, že víte, jak řešit situaci, která je vám zcela cizí. Většina lidí dnes bude mluvit pro vás jinou řečí, a tak je požádejte o vysvětlení.

Peníze

Tento týden se po vás chce, abyste převzali větší zodpovědnost v osobních nebo pracovních vztazích. Vyjděte jim vstříc. Uprostřed týdne vynikne každodenní zaměstnání. Peníze mohou být dočasně nestabilní, ale dostanete několik skvělých nápadů, jak vydělat více. Zapište si je!

Zdraví

Začít znovu není vždy snadné. Někdy potřebujete hodně ujištění a přemlouvání. Možná je čas podívat se na změnu svých zdravotních návyků, aby byly ještě zdravější než dosud. Dítě se snadno vzdá svých oblíbených věcí. Stejně tak dospělý člověk neocení nové návrhy, jak se má chovat. Bez balancování na hraně se zkuste podívat, jaká opakující se témata týkající se jídla máte ve svém životě. Pamatujte, že ve skutečnosti nejde o žádnou kritiku, jen o láskyplné přehodnocení a růst.

Přečtěte si také