Denní horoskop KOZOROHA na 16. 7. 2022

Kozoroh 16. 7. 2022

Dnešní nálada je napjatá. V určitém okamžiku můžete být středem pozornosti. I když by vám to normálně nevadilo, Kozorozi, dnes vás to může znervózňovat. Když se na vás všichni dívají a očekávají, že něco řeknete, řekněte to. Buďte struční a pak se stáhněte. Nemáte na to náladu. Zajděte si do knihovny a vrhněte se do čtení o tématech, která vás zajímají. To by vás mělo zbavit stresu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ať už děláte cokoli, nemůžete zůstat doma a nic nedělat – ne s dnešní planetární energií. Rozhodně si musíte vzít své nejlepší oblečení a vyrazit ven. Pokud se vydáte ven, zaručeně si užijete spoustu zábavy, a to i při dodržení současných omezení. Budete také komunikovat s dalšími lidmi, kteří stejně jako vy milují nekonečné povídání o všech tajemstvích a záhadách vesmíru.

Práce

Vaše nápady jsou k ničemu, pokud nejsou uspořádané. Vaše úsilí bude mít malý účinek, pokud nebude dobře naplánováno. Dnes zjistíte, že chaotický přístup nikam nevede. Abyste byli úspěšní, musíte být systematičtější a fundovanější.

Peníze

V oblasti peněz a hodnot se projevuje aktivita. Může to znamenat extrémní štěstí, které je nestabilní nebo krátkodobé. Jste-li hazardní typ, není špatný týden na to, abyste si zahráli kolo, ale alespoň polovinu každé výhry si nechte v kapse a nedotýkejte se jí. Protože jsou ovlivněny vaše vztahy, můžete někoho podráždit, pokud si nedáte pozor.

Zdraví

Dnešní planetární tranzit vám dává povolení řídit se jakýmkoli směrem. Můžete se cítit na vrcholu svých sil. Proudí vámi fyzická zdatnost. A přesto si možná budete přát, abyste vypadali skvěle. Cítíte se bezmocní vůči svému tělu, stravovacím návykům, cvičebnímu režimu? Začněte o tom mluvit. Zapojte se do rozhovoru o cvičení, zapojte se do rozhovoru o svých problémech týkajících se cvičení. Přiblíží vás to k němu. Jste lidé, stejně jako všichni ostatní.

Přečtěte si také