Denní horoskop KOZOROHA na 17. 3. 2023

Kozoroh 17. 3. 2023

Dnes by se přátelství mohlo rozvinout v něco víc, Kozorozi. Někdo, koho dobře znáte, ale nikdy jste o něm nepřemýšleli jako o potenciálním milenci, by o vás mohl náhle projevit romantický zájem a vy byste mohli zareagovat. Záleží na vás, zda se rozhodnete něco v této věci podniknout. Okolnosti a lidé se mění. Než tuto osobu zavrhnete, dvakrát si to rozmyslete. Nedělejte to proto, že je to „jen“ kamarád.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná vás pronásleduje neodbytná představa nebo – troufáme si říct – skutečná fantazie. Nebeská atmosféra dnes přináší nebe na zem, pokud si najdete čas a dovolíte si to. Ať už se ve vašem milostném životě v poslední době odehrálo cokoli, můžete dnes začít znovu tím, že budete naslouchat jemnému hlasu, který vás nabádá, abyste byli jiní. Vydejte se tedy jinou, zajímavější cestou.

Práce

Rádi pracujete na dosažení většího cíle. Dnes začíná období, kdy máte pocit, že se od tohoto cíle vzdalujete, místo abyste se k němu přibližovali. Nebojte se. Poznatky, které díky tomuto procesu získáte, vám v dlouhodobém horizontu pomohou.

Peníze

Máte chuť pustit se do nového tvůrčího projektu. Stane se tak a vaše mysl bude stimulována nejrůznějšími zajímavými směry. To se bude týkat také dětí, romantického partnera, členů rodiny a zábavy. Utrácení peněz v těchto oblastech potvrdí vaše místo na světě a odmění veškerou vaši tvrdou práci.

Zdraví

Máte skvělou vlastnost: ctnost přijetí. I když ne vždy po špatné zkušenosti odpouštíte, jste otevřeni téměř všemu novému. To je výborná doba pro to, abyste se sami sebe zeptali, jakým novým cestám fyzické aktivity byste se chtěli otevřít. Cílem bude vybrat si něco, u čeho budete schopni vydržet. Pokud chcete prozkoumat vyšší úroveň toho, co děláte v současnosti, otevřete se i této možnosti.

Přečtěte si také