Denní horoskop KOZOROHA na 17. 4. 2023

Kozoroh 17. 4. 2023

Ať už dnešní den strávíte s nohama na zemi, nebo v letadle, jste dychtiví a nadšení pro svůj životní směr. Pokud nejste na cestě do vzdálené země, je pravděpodobné, že se brzy dostanete do vzduchu, Kozorozi. V poslední době jste dosáhli obrovského úspěchu a tento trend bude pokračovat. Pokud je tato cesta odměnou pro vás samotné za všechnu vaši tvrdou práci, zasloužíte si ji.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nepodceňujte, jak moc může dopis nebo přáníčko vyjadřující lásku k vašemu partnerovi (současnému nebo budoucímu) přispět k tomu, aby se cítil opravdu dobře. Pokud jste byli v poslední době příliš zaneprázdněni, než abyste mu věnovali pozornost, kterou si zaslouží, pak by vás dnešní kosmické klima mohlo povzbudit k tomu, abyste ve svém vztahu vytvořili atmosféru hlubšího štěstí a harmonie. Vezměte tedy do ruky pero a začněte psát.

Práce

Vaše nálada se změní a najednou jste docela pozitivní. Jste schopni vidět opačnou stranu jakéhokoli problému, se kterým přijdete do styku, a to vám pomáhá rozšířit celkový pohled na věc. Vezměte si tento pocit s sebou, až půjdete do práce.

Peníze

Tento týden se pro vás týká aktivity v oblasti peněz. Expanze a posuny naznačují, že můžete mít náhle mnohem více nebo méně peněz, než jste plánovali. Musíte zpomalit, zhodnotit své okamžité peněžní potřeby a podle toho utrácet. Pokud to znamená odložit nějakou přestavbu domu, budiž. To se udělá později.

Zdraví

Proč se na dnešní tranzit díváte tak tázavě? Co po mně chceš? Vaše emocionální já je právě teď velmi aktivní způsobem, který běžně nezažíváte. Vyjádřete toto překvapení. Tancujte, hýbejte se, běžte do schodů a nechte ze sebe vyprchat energetické třenice, které se mohou ve vašem těle v důsledku těchto vibrací vyskytovat. Vaše nálada může být krátká, když to nejméně čekáte. Neblokujte se odsuzováním, jen nezapomeňte dát průchod svým smíšeným pocitům krátkými, rychlými fyzickými výlevy.

Přečtěte si také