Denní horoskop KOZOROHA na 17. 5. 2023

Kozoroh 17. 5. 2023

Se současným nebo potenciálním partnerem se možná neshodnete na tom, zda strávit nějaký čas o samotě, nebo jít ven s přáteli, Kozorozi. Pokud jste měli oba těžký den, budete pravděpodobně dost napjatí a budete mít tendenci na sebe vyjíždět. Nejlepším řešením může být kompromis. Strávit hodinu nebo dvě s přáteli a pak se vrátit domů a odpočívat. Tak budou všichni spokojení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy se ukáže, že ti, které si představujeme jako čestné, normální, pracovité a solidní lidi, jsou úplně jiní, když se s nimi nakonec setkáme. Díky dnešní nebeské energii se může stát, že někdo, s kým se chystáte na rande, nebude takový, jak jste doufali. Mohou ohrozit vaši image, ale bude s nimi vzrušující být.

Práce

Čeká na vás příležitost. Máte dobré postavení ve svém okolí. Ostatní lidé od vás očekávají radu a vedení. Máte v rukou velkou moc. Využívejte tuto moc moudře, místo abyste ji zneužívali, a vyjdete z toho jako vítězové.

Peníze

Tento týden je věnován vašim penězům a hodnotám. Některé aspekty přinášejí štěstí a rozšiřují vaše možnosti, zatímco jiné přinášejí náhlé, někdy násilné změny. Pokud jste se snažili odstranit zastaralé představy o penězích (nebo o tom, kolik jich smíte mít), nastal čas, abyste se jich zbavili. Jste komunikativnější a to vše se vyplatí.

Zdraví

Na postavení planet vás dnes není třeba upozorňovat, jste si poměrně dobře vědomi maličkostí, které rozhodují o tom, zda je komunikace úspěšná, nebo ne. Možná byste si však měli uvědomit, co můžete udělat pro to, aby byla komunikace efektivnější. Pití velkého množství vody vás jednak naplní trpělivostí, jednak vás přiměje zpomalit natolik, abyste si všimli, co je třeba říci (a co je třeba vynechat).

Přečtěte si také