Denní horoskop KOZOROHA na 17. 7. 2022

Kozoroh 17. 7. 2022

Kozorozi, dnes možná nejste rozhodnuti ohledně milované osoby. Něco vás může nutit jednat, ale vy se chcete držet při zemi. Nyní musíte učinit důležitý další krok. Než uděláte nějaký krok, pečlivě si situaci promyslete. Ve skutečnosti by bylo nejlepší tento den strávit shromažďováním údajů o dané záležitosti. Zdá se, že byste měli chvíli počkat, než s tím skutečně něco uděláte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Na dnešním rande se zaručeně pobavíte, pokud to bude možné, protože planetární energie vás vybízí k tomu, abyste se opravdu bavili. Rozhovor se může stočit na metafyzické a duchovní záležitosti a může se týkat také tématu stravy, věčného mládí a zdraví. To vše vás okouzlí. Poznávání takové pokladnice vědomostí bude zábavné.

Práce

Odložte dnes své silné názory a buďte otevření lidem kolem sebe. Pokud se příliš upnete pouze k jednomu způsobu myšlení, pravděpodobně vám unikne velmi cenný bod. Opusťte předsudky, že vaše cesta je jediná správná.

Peníze

Ve vašem domě peněz a hodnot se projevuje aktivita. Může to znamenat extrémní štěstí, které je nestabilní nebo krátkodobé. Jste-li hazardní typ, není špatný týden na to, abyste si zahráli kolo, ale alespoň polovinu každé výhry si nechte v kapse - a nedotýkejte se jí. Protože je ovlivněn váš dům vztahů, můžete někoho podráždit, pokud si nedáte pozor.

Zdraví

Chtít ze sebe vydat to nejlepší je krásný pocit, jen se možná budete muset naučit vyrovnat se i se zklamáním. Máte tendenci vyvíjet na sebe velký tlak, abyste uspěli, abyste si vedli lépe než průměrně. Vaše bouřlivá osobnost vás dokáže dostat z mnoha situací bez většího úsilí, ale někdy to prostě není o vás a vy to musíte umět rozpoznat. Odpoutání se je něco, co učí mnohá bojová umění - zvažte nějakou takovou aktivitu!

Přečtěte si také