Denní horoskop KOZOROHA na 18. 1. 2023

Kozoroh 18. 1. 2023

Kozorozi, dnešní atmosféra na vás může působit trochu tísnivě. Nastal čas vyřešit některé důležité otázky, kterým jste se možná delší dobu vyhýbali. Obzvláště důležité by mohlo být podívat se na svůj život doma a zjistit, co můžete udělat pro změnu negativní atmosféry, která do vašeho života v posledních několika týdnech vstoupila. Kompromis může být dobrá věc, ale ne na úkor vašich hodnot a přesvědčení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Postavení planet může přinést jednu nebo dvě překážky týkající se určitého vztahu. Je možné, že jste se v posledních týdnech viděli poměrně často, a proto se můžete cítit trochu unavení. Pravděpodobně by vám oběma prospělo, kdybyste se nějaký čas věnovali svým vlastním individuálním záležitostem, a až se znovu setkáte, bude to vypadat jako nový začátek. A co může být inspirativnější.

Práce

Dnes se těšíte přízni lidí ve svém okolí, což je důležité pro váš úspěch. Je lepší mít dnes lidi spíše na své straně než proti sobě, protože je pravděpodobné, že dojde k vyhrocení nálady. Veškeré potíže překonáte s lehkostí.

Peníze

Ve vašem pracovním sektoru se toho děje hodně. Není pochyb o tom, že se vaše práce nedávno dostala do povědomí vašich nadřízených. Pokud ne, podnikněte rázné, ale nenápadné kroky, abyste se ujistili, že to, co děláte, je bráno v potaz. Možná si budete chtít vést záznamy o svých úspěších. Mohlo by se to hodit při příštím hodnocení výkonnosti. Musíte si vytvořit argumenty pro zvýšení platu.

Zdraví

Možná dnes pocítíte zásadní změnu ve výběru potravin, které preferujete. Planetární konjunkce nás vyzývá, abychom se podívali na své zvyky a prozkoumali, proč děláme určité věci. Pokud například jíte maso, můžete mít zkušenost, díky níž si ujasníte, proč to děláte, nebo zda v tom chcete pokračovat. Nebo jste možná posledních deset let zarytými vegany a najednou vás přepadne chuť na ryby, vejce nebo sýr? Možná vám chybí nějaká živina, kterou tyto potraviny nabízejí. Můžete experimentovat s jejich občasnou konzumací, nebo pokud máte pocit, že se musíte držet svých etických zásad, najít způsob, jak je doplnit z veganských zdrojů. Zkuste si všímat potravin, které jíte, a toho, jak se po nich cítíte fyzicky a emocionálně. Na základě toho si můžete začít vybírat stravu podle toho, co nejlépe slouží vašemu pocitu pohody.

Přečtěte si také