Denní horoskop KOZOROHA na 18. 2. 2023

Kozoroh 18. 2. 2023

Kozorozi, dnes vás mohou trápit starosti o někoho z rodiny. Tato osoba může být rozrušená kvůli práci, penězům nebo možná kvůli milostnému vztahu, který se přerušil. Řekněte mu jakákoli uklidňující slova, ale neočekávejte, že vám odpoví, a neupadněte do pasti pocitu, že vaše laskavá slova byla zbytečná. Vždyť je zaregistrujete. Tomu člověku prostě bude chvíli trvat, než se se situací vyrovná.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nedovolte, aby vám zdání neklidných vod zabránilo v tom, abyste si dnes naplánovali krásné chvíle se svým partnerem (současným nebo budoucím). Současné tranzity by mohly znamenat, že budete muset probrat několik věcí, ale bylo by nejlepší, kdybyste to neodkládali, i když tušíte, že v určité záležitosti budete muset být dost důrazní. Rozhovor přináší šťastné řešení.

Práce

Nikdy nevíte, co přinese budoucnost, proto je důležité, abyste využívali příležitostí, které se naskytnou. To je pro vás dnes klíčové.

Peníze

Tento týden máte velký impuls k tomu, abyste získali více peněz. Nejde jen o to, že vaše ambice vyplouvají na povrch. Pozitivně to z vás nyní tryská, protože ostatní ve vás vidí úspěšného člověka, kterým se právě stáváte. Mohlo by dojít k určitému napětí s kolegy v práci nebo se společenskými známými. Jen si dejte pozor, abyste nevsadili všechno na jednu kartu.

Zdraví

Průběh dne vás nutí všímat si více svých úspěchů než neúspěchů, a to je skvělá věc. Vychutnejte si všechny věci, které děláte dobře a kterých si ostatní lidé nemusí nutně všimnout nebo je pochválit. Své sebevědomí můžete ovlivnit už jen tím, že do sebe pustíte trochu pochvaly od vlastního vnitřního hlasu. Poblahopřejte si za to, že jste si zacvičili jógu, uvařili zdravé jídlo, upřímně komunikovali s přítelem. To jsou věci, které vytvářejí zdravý život.

Přečtěte si také