Denní horoskop KOZOROHA na 18. 4. 2022

Kozoroh 18. 4. 2022

Duchovní studia se vám mohou zdát fascinující a matoucí, Kozorozi. Čtete knihu, jejíž autor vám není jasný? Možná to není to nejlepší dílo, které by vám přineslo informace, jež hledáte. Požádejte přátele, aby vám doporučili lepší knihy. Udělejte si výlet do knihovny. Podívejte se, co je k dispozici na internetu. Nemusíte se snažit pochopit něco, co je od začátku zmatené.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste se snažili uspořádat svůj současný milostný vztah podle určitého schématu nebo jste se snažili, aby zapadal do určité rutiny, pak můžete zjistit, že dnešní vesmírné klima vybízí jednoho nebo oba k tomu, abyste se z něj vymanili. V takové atmosféře láska nemůže vzkvétat, a pokud je láska mezi vámi opravdová, pak potřebuje více prostoru, aby mohla vzkvétat.

Práce

Dodatečný elán a motivace, které jste měli o víkendu, se teď po začátku pracovního týdne vytratily. To, co se vám předtím zdálo jasné a přímočaré, se nyní docela zamotalo. Vyřešte tento zmatek postupně.

Peníze

Tento týden se pro vás týká aktivity v oblasti peněz. Expanze a posuny naznačují, že můžete mít náhle mnohem více nebo méně peněz, než jste plánovali. Musíte zpomalit, zhodnotit své okamžité peněžní potřeby a podle toho utrácet. Pokud to znamená odložit nějakou přestavbu domu, budiž. To se udělá později.

Zdraví

Pro vaše zdraví je důležité věnovat pozornost svému podvědomí. Je toho hodně, co se děje "pod povrchem", a vy byste o tom raději věděli, než abyste o tom nevěděli, že? Jedním ze způsobů, jak mít přehled o svých podvědomých obavách a touhách, je vést si snový deník. Je to jednodušší, než se zdá - pokud jste si deník nikdy předtím nevedli. Stačí si každé ráno vyhradit pět až deset minut a během snídaně si načrtnout svůj sen. Objeví se vhledy.

Přečtěte si také