Denní horoskop KOZOROHA na 18. 5. 2022

Kozoroh 18. 5. 2022

Nálada dnes bude trochu tísnivá, Kozorozi. Poté, co jste se vypořádali s výzvami, které vám přineslo několik posledních dní, budete pravděpodobně toužit po troše klidu a pohody! Můžete však očekávat, že vás někdo vyhledá a požádá, abyste se ujali svých povinností. Možná budete mít chuť na všechno zapomenout a utéct. Buďte rozumní a počkejte, až budete mít nějakou dovolenou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace s sebou přináší skvělou příležitost k zacelení trhlin, které se mohly objevit v jednom konkrétním vztahu. Ve vzduchu je nádherná atmosféra, která je léčivá a uklidňující. Proč nepozvat svůj milostný zájem na jídlo a trochu si popovídat? Zahajte takovou konverzaci, která rozněžní vaše srdce a pomůže vám uvědomit si, jak moc vám na sobě záleží.

Práce

Včera jste měli čas zazářit a teď musíte nechat světlo reflektorů někomu jinému. V sázce je příliš mnoho na to, abyste v tuto chvíli vše riskovali. Nechte se unášet proudem.

Peníze

Tento týden je věnován vašim penězům a hodnotám. Některé aspekty přinášejí štěstí a rozšiřují vaše možnosti, zatímco jiné přinášejí náhlé, někdy násilné změny. Pokud jste se snažili odstranit zastaralé představy o penězích (nebo o tom, kolik jich smíte mít), nastal čas, abyste se jich zbavili. Jste komunikativnější a to vše se vyplatí.

Zdraví

Dnešní postavení planet vám dává šanci skutečně poznat, co cítíte. A to by mohlo být to nejužitečnější, na co se nyní můžete zaměřit. Kolem vašich současných přátelských vztahů se mohou vyskytnout konflikty, ale je důležitější vědět, co cítíte, než vědět, co ten druhý udělal nebo neudělal. Soustřeďte se na sebe. Abyste si v tomto úsilí pomohli, zaměřte se na to, co jíte, a vyhýbejte se potravinám, které vás netáhnou, zejména cukru.

Přečtěte si také