Denní horoskop KOZOROHA na 19. 2. 2023

Kozoroh 19. 2. 2023

Jste od přírody intuitivní, Kozorozi, ale dnes budete mít pravděpodobně nával psychických předtuch. Vhled do vlastní povahy by mohl vynést na povrch stará traumata, abyste se jich mohli zbavit. Vaše sny by mohly být obzvláště živé a poněkud znepokojivé. Zapište si je. Vaše estetické cítění je také velmi vysoké. Nebuďte překvapeni, když zjistíte, že si potrpíte spíše na impresionistické umění.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce může znamenat, že máte šanci dát někomu najevo, co k němu cítíte. Problém je v tom, zda byste měli udělat první krok vy, nebo oni. Záleží na tom, kdo z vás se cítí být zbabělejší nebo odvážnější. Nečekejte však dlouho, protože život je příliš krátký na to, abyste přišli o všechnu zábavu.

Práce

Lidé, kteří byli velmi tvrdohlaví a ustrnuli na svých cestách, se na vás obracejí s prosbou o tvůrčí radu. Spolupracujte. Vaše různé přístupy se magicky spojí a vytvoří něco mnohem většího než součet vašich jednotlivých částí.

Peníze

Tento týden máte velký impuls k tomu, abyste získali více peněz. Nejde jen o to, že vaše ambice vyplouvají na povrch. Pozitivně to z vás nyní tryská a ostatní ve vás vidí úspěšného člověka, kterým se právě stáváte. Mohlo by dojít k určitému napětí s kolegy v práci nebo se společenskými známými. Jen si dejte pozor, abyste nevsadili všechno na jednu kartu.

Zdraví

Dnes je ideální den pro to, co umíte nejlépe. Nebudeme to vypisovat, ale napovíme vám: můžete to dělat sami nebo s někým jiným. Můžete nechat světla rozsvícená nebo zhasnutá. Můžete být hlasití nebo tiší. Můžete to dělat z lásky nebo jen tak pro zábavu. Ale ať už děláte cokoli, neodpírejte si to. A nestyďte se. Ne každý den můžete plně a zcela projevit svou skrytou přirozenost.

Přečtěte si také