Denní horoskop KOZOROHA na 19. 4. 2022

Kozoroh 19. 4. 2022

Co vás dnes pohání, Kozorohu? Proč cítíte nutkavou potřebu udělat všechnu práci najednou? Pokud se snažíte na někoho zapůsobit, není to potřeba. Ostatní si vás už teď velmi váží. Pokud je projekt, na kterém pracujete, naléhavý, najděte si pomoc. Nesnažte se vše zvládnout sami, pokud nechcete být příliš vystresovaní na to, abyste zítra něčeho dosáhli. Mluvíme o kontraproduktivitě!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce značně vystupňuje vaše city, takže když vám padne do oka nějaká úchvatná a rozkošná osoba, může se stát, že se prakticky nebudete moci ovládnout. Naštěstí to možná ani nebude potřeba, protože je velmi pravděpodobné, že vás bude považovat za stejně přitažlivou. Bude to jistě velmi zajímavé setkání, které by se mohlo vyvinout v něco docela hlubokého.

Práce

Budete cítit tlak, abyste se odlepili od pevného základu, na kterém stojíte, a mohli uniknout do oblak. Ve své podstatě jste pevně zakotveni v tom, abyste se tomu bránili, a tak ze všech sil bojujete, abyste zůstali na zemi. Nebojujte. Prostě se nechte unášet.

Peníze

Je to pro vás zvláštní týden. Ačkoli ve vašem životě dojde k posunu vpřed a ubude starostí s technikou, na domácí frontě se objeví problémy s nečekanými výdaji. Mezitím přicházejí změny na pracovišti a v jeho personální a politické oblasti. Pokud jste stále na palubě, bude to lepší. Pokud ne, nikdy to nebude takové, jaké byste chtěli. Zamyslete se nad tím, jak provést zdravou změnu.

Zdraví

Dnes se ukáže, jak moc jste oddaní domovu a rodině. Rodina je nebo v určitém okamžiku bude základním kamenem vašeho života. Nejkritičtější otázkou týkající se rodiny je zdraví. Ať už jste rodič, nebo dítě, vaše zdraví určitě znamená svět pro někoho jiného. Proč nemít přehled o tom, jak se o sebe postarat co nejlépe. Poznejte své limity a buďte aktivní a kreativní v péči o své zdraví. Prospěje to vám i vaší rodině.

Přečtěte si také