Denní horoskop KOZOROHA na 19. 5. 2022

Kozoroh 19. 5. 2022

Vaše lehká, bezstarostná nálada může mít potíže s tím, jak se sladit s dnešní převládající náladou. Obvykle, když jste zahnáni do kouta, dokážete najít způsob, jak se vykroutit do bezpečí. Dnes vám však mohou dojít chytré manévry. I když budete čelit výzvám dne sami a bez pomoci, přežijete je stejně. To je pro vás dobře!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální energie vám vykouzlí úsměv na tváři a vnese do vašeho života sluneční paprsek. Pokud jste nedávno opustili nějaký vztah a docela jste se litovali, pak vás dnešní schůzka nesmírně rozveselí. Možná to nebude velká životní láska, ale přinese možnost být s někým vřelým a lidským.

Práce

Sundejte si brnění. Odložte svou ostražitost. Dejte najevo svůj strach. Přílišná sebejistota vás může dostat do problémů. Je v pořádku dát ostatním najevo, že se bojíte. Tímto způsobem budou schopni lépe zmírnit vaše skutečné a upřímné obavy.

Peníze

Tento týden je věnován vašim penězům a hodnotám. Některé aspekty přinášejí štěstí a rozšiřují vaše možnosti, zatímco jiné přinášejí náhlé, někdy násilné změny. Pokud jste se snažili odstranit zastaralé představy o penězích (nebo o tom, kolik jich smíte mít), nastal čas, abyste se jich zbavili. Jste komunikativnější a to vše se vyplatí.

Zdraví

Planetární konjunkce vás vybízí, abyste se rovnou pustili do plánů, které se týkají jen vás. Může jít o vaše pracovní nebo cestovní plány, v závislosti na vaší míře nezávislosti, ale rozhodně to znamená váš jídelníček a cvičební režim. Energie pro vás tento měsíc nebude problémem, pokud proti tomuto mimořádně ohnivému aspektu nestojí nějaký specifický aspekt. S použitím zdravého rozumu se dostanete na novou hranici, pokud jde o váš cvičební režim.

Přečtěte si také