Denní horoskop KOZOROHA na 2. 2. 2023

Kozoroh 2. 2. 2023

Jste zamilovaní, Kozorozi? Možná vás dnes budou pronásledovat myšlenky na milovanou osobu, i když budete od sebe. Touha a vášeň by mohly být prakticky obsedantní, a pokud si nedáte pozor, budou narušovat vaše další projekty. Snažte se soustředit na úkoly, které máte před sebou, a domluvte si s partnerem schůzku na později. Koneckonců, chcete mít všechna oddělení svého života ve správné perspektivě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární sestava přináší do vašeho života zvláštní setkání. Možná nedokážete předpovědět, kde přesně se s touto osobou setkáte, ale buďte si jisti, že se objeví ve správný okamžik. To, co od ní získáte, může mít silný ohlas na více úrovních a jistě se s ní budete chtít brzy znovu setkat.

Práce

Na ostatní zapůsobíte praktičností svých nápadů. Ostatní jsou zvyklí na váš fantaskní přístup. Překvapte je tím, že ukážete svou stránku, kterou vyjadřujete jen zřídka: svou přízemní, rozumnou stránku. To vám na pracovišti přinese velké body.

Peníze

Tento týden přemýšlíte, na co se zaměřit. To je ještě důležitější díky aspektům ovlivňujícím váš domov a vnitřní emoce. Když zvažujete, kde se usadit, přemýšlíte také o tom, kde chcete být za pět nebo deset let. Příznivý aspekt napomáhá tomu, aby se váš pracovní život stal kreativnějším a naplňujícím. Stačí jen uvést svůj plán do pohybu a peníze budou následovat.

Zdraví

Můžete se cítit introvertní, protože vás mohou tížit intenzivní volby. Nezapomeňte do svých úvah zapojit i své přátele. Promluvte si o svých obavách s lidmi, kterým důvěřujete. Nebudete muset dělat to, co vám radí ostatní, ale budete se cítit lépe, když budete vědět, že na to nejste sami. Udržujte si nadhled nad těmito duševními a emocionálními problémy tím, že se budete neustále fyzicky namáhat. Běh je skvělý způsob, jak zvýšit svou sílu, pokud to vaše kolena vydrží.

Přečtěte si také