Denní horoskop KOZOROHA na 2. 3. 2023

Kozoroh 2. 3. 2023

Skvělá zpráva o štěstí přítele by mohla být vzrušující, Kozorozi, a vy byste mohli strávit spoustu času telefonováním a nejen mu blahopřát, ale také o tom diskutovat s dalšími lidmi. To je pro vás dobré, protože vás to může inspirovat a můžete to použít jako motivaci k tomu, abyste se sami dále prosazovali. Ve skutečnosti by vám tato zpráva mohla z dlouhodobého hlediska zásadně změnit život.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

O lásce víte všechno, jen je škoda, že nikdo jiný váš názor nesdílí. Dnešní planetární konjunkce znamená, že můžete být v pokušení oslavit zítra nebo kdykoli se vám to bude zdát vhodné svého vlastního Valentýna, a to jen tak pro radost z odlišnosti. Tento den je určen k tomu, aby se druzí cítili dobře, a tak své drahé polovičce dopřejte skutečně milé překvapení.

Práce

Dnes jste ve skvělé pozici a máte nástroje, které potřebujete k tomu, abyste se dostali na vrchol v jakékoli situaci, ve které se ocitnete. Věřte si a přijímejte všechny výzvy, aniž byste odsuzovali ostatní. Úspěch je váš.

Peníze

Váš vztahový sektor je zvýrazněn, což znamená, že můžete být v pokušení více se stýkat s lidmi, poznávat nové lidi a rozvíjet stávající vztahy s ostatními. Můžete však být také v pokušení se nyní přestěhovat nebo prodat nějakou nemovitost s menším ziskem, jen abyste se dostali ven. Postupujte pomalu, abyste později svého rozhodnutí nelitovali.

Zdraví

S dnešní planetární energií můžete mít pocit, že po vás lidé chtějí příliš mnoho. Dost možná budete mít pocit, že si nějaký velký chlubil hraje s tím, co vám patří – a to není příjemné. Nezoufejte – je to jen dočasné. Nebojte se použít svůj důvtip, abyste si pomohli získat zpět své území. Nic vám nebrání v tom, abyste si nárokovali svůj prostor, a vzhledem k dnešní nebeské konfiguraci vám nikdo nemůže mít za zlé, že se cítíte ukřivdění.

Přečtěte si také