Denní horoskop KOZOROHA na 2. 4. 2023

Kozoroh 2. 4. 2023

Finanční výhody vám mohou přijít cestou, o které se vám ani nesnilo. Může jít o investice, vyrovnání nebo pojistné plnění. Mohou se vám zdát příjemné opakující se sny, které vám přinesou vhled do minulosti a dají vzniknout novému sebepoznání. Někdo z minulosti, koho jste dlouho neviděli, se může náhle znovu objevit. Mělo by vás to příjemně překvapit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární konjunkce může vyjasnit pochybnou situaci. Možná jste si nebyli vědomi všeho, co se skrývá za usměvavou maskou někoho, koho dobře znáte. Dnes však může nějaká událost vyvolat reakci, která vám jistě přesně ukáže, z čeho se dotyčný skládá a jaké jsou jeho motivy. Na základě tohoto nového poznání se možná rozhodnete podniknout některé radikální kroky.

Práce

Nemáte dobré vztahy s přáteli a rodinou. Je to většinou způsobeno tím, že máte hlavu stále plnou odpadků, které vám zůstaly z pracovního týdne. Věnujte se nějaké činnosti, která vám pomůže vyčistit mysl a začít znovu.

Peníze

Tento týden plánujete, jak si zařídit volno, abyste si odpočinuli. Možná zjistíte, že máte skrytou dovednost, která vám možná zůstala z předchozí inkarnace. Pracujte na tom, co máte, abyste dosáhli maximálního zisku. Ostatní lidé prostě nemají vaši jedinečnou kombinaci schopností.

Zdraví

V tom, že víte, co chcete, je síla, ale není to vždy snadné. Nejlepší způsob, jak najít to, co chcete, je vědět, co potřebujete. Pokud víte, že do svého jídelníčku potřebujete zařadit výživnou kořenovou zeleninu, seznam vašich přání se okamžitě stane zvládnutelnějším a rozhodování bude ve vašich rukou.

Přečtěte si také