Denní horoskop KOZOROHA na 2. 5. 2022

Kozoroh 2. 5. 2022

Duchovní a metafyzické pojmy vám dnes mohou připadat nejasné, Kozorozi. Myšlenky, které přátelé považují za samozřejmost, vám mohou připadat zvláštní. Nepouštějte se do hádek. Zeptejte se na knihy, webové stránky nebo časopisy, do kterých můžete nahlédnout, abyste získali více informací a snad i jasno. Zjistěte si informace o budoucích přednáškách na dané téma. Nakonec by se to mělo všechno spojit. Jen musíte být trpěliví!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Postavení nebeských těles vám dnes přináší možnost zjistit, jak sladce a něžně k vám někdo blízký cítí. Přestože jste možná měli potíže s důvěrou, ode dneška zjistíte, že vaše zábrany začínají padat. Ve způsobu, jakým se vyjadřují, uvidíte něco, co vám ukáže, že jim na vás opravdu záleží. Proč jim neříct, že vy cítíte úplně to samé.

Práce

Nebuďte k sobě ani k ostatním příliš kritičtí. Vaše příkré soudy nejsou v této době příliš vítané. Místo toho musíte mít pochopení pro potřeby druhých lidí - včetně svých vlastních. Dejte si pauzu a uklidněte se.

Peníze

Aspekty v oblasti peněz a hodnot vám tento týden dávají velký prostor k růstu. Přichází výzva, protože ne vždy se cítíte dobře, ale úsilí obvykle přináší výsledky. Jste nyní tlačeni k větší společenskosti, zvažte samostatnou výdělečnou činnost jako způsob, jak vydělat více peněz, a přemýšlejte o tom, jak využít politiku v kanceláři ve svůj prospěch.

Zdraví

Způsob, jakým zvládáte své vlastní emoce, je klíčem k tomu, jak se budete chovat k ostatním. Nemůžeme vždy vědět, jak skutečně působíme na někoho jiného, proto je nejlepším postupem chovat se k sobě stejně jemně a soucitně, jako byste se chtěli chovat k druhému. To není tak snadné, jak to zní. Chcete-li být k sobě skutečně soucitní, musíte ctít své zdraví způsobem, který není vždy vhodný. Vaše volby jsou tím, co určuje vaše chování k sobě samému.

Přečtěte si také