Denní horoskop KOZOROHA na 2. 7. 2022

Kozoroh 2. 7. 2022

Často zanedbáváte své zdraví a tělo. Tím trpí vaše rovnováha, Kozorohu. Nastal čas, abyste pro jistotu zvážili lékařskou prohlídku. Rádi objevujete nové věci. Vaše touha po poznání vás podněcuje k vynakládání velkého množství energie. Snažte se najít si čas na odpočinek a relaxaci. Vyhněte se veškeré zbytečné námaze.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

To, že se cítíte zamlklí a zamyšlení, neznamená, že se musíte obléknout do černého nebo šedého oblečení a tvářit se zamyšleně, když se dnes večer osobně nebo virtuálně setkáte se svým současným milostným zájmem. Současná astrální atmosféra naznačuje, že ostatní se mohou cítit stejně. Zkuste si tedy obléci teplé a veselé barvy, vykouzlete svůj nejzářivější úsměv a na jednu výjimečnou osobu to k vaší radosti jistě udělá dojem!

Práce

Dnes musíte dokončit důležitý úkol. Nepřehlížejte tento detail. Vaší první reakcí může být jeho odmítnutí s tím, že máte důležitější věci na práci. Upřímně se ale podívejte na to, jaké by měly být vaše priority.

Peníze

Tento týden vesmír upozorňuje na vaši oblast přátel, kamarádů a dalších vážných vztahů. Něco nedávno vzniklého se nyní stává vážnějším. Může se jednat o oboustranně výhodné obchodní spojení nebo dokonce o partnerství či fúzi mezi vaší firmou a jinou společností. Možná to nepůjde tak rychle, jak byste si přáli, ale z dlouhodobého hlediska je to skvělá věc. Hledejte nové příležitosti v nevyzkoušeném nebo zcela originálním.

Zdraví

Vážná péče o zdraví může být příjemným procesem. Nezapomeňte pomalu zvyšovat množství pohybu a nové aktivity zavádět opatrně. Snažte se upravit své stravovací návyky malými změnami – ale provádějte tyto změny! Chcete-li například omezit mléčné výrobky, vzdejte se nejprve některých jejich forem, které vám nebudou skutečně chybět, například sýru na sendviči. S každým rozhodnutím, které uděláte, si všimnete, že vaše uvědomění stoupá.

Přečtěte si také