Denní horoskop KOZOROHA na 20. 2. 2023

Kozoroh 20. 2. 2023

Aktivity skupiny, s níž jste spojeni, se vyvíjejí velmi dobře, Kozorozi, ale dnes pravděpodobně zjistíte, že se věci zdánlivě zastavily. Možná vám nepřijdou poštou šeky, důležití lidé vám nebudou odpovídat na telefonáty nebo se někdo nedostaví, aby vykonal danou práci. Tato situace je frustrující, ale pravděpodobně nebude trvat déle než do dneška. Zítra už byste měli být zase všichni zaměstnaní. Vydržte!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Smysl pro orientaci vám může velmi pomoci, pokud jde o milostný život. Obecně příznivá atmosféra vás vybízí k tomu, abyste se v určitém vztahu ujali vedení, místo abyste někomu dovolili, aby ho vedl nevhodným směrem. Víte, co chcete, i když jste si to vlastně nepřiznali, a dnes máte jedinečnou příležitost jim to říct, a nechat si tak splnit svá přání.

Práce

Buďte pevní ve svém postoji. Ukažte lidem, že vaše vůle je pevná a že dokážete své myšlenky úspěšně sdělit ostatním. Dnes budete mít větší vliv, než si myslíte. Dělejte věci s přesvědčením místo pasivity.

Peníze

Tento týden máte velký impuls k tomu, abyste získali více peněz. Nejde jen o to, že vaše ambice vyplouvají na povrch. Pozitivně to z vás nyní tryská a ostatní ve vás vidí úspěšného člověka, kterým se právě stáváte. Mohlo by dojít k určitému napětí s kolegy v práci nebo se společenskými známými. Jen si dejte pozor, abyste nevsadili všechno na jednu kartu.

Zdraví

Často vás můžeme slyšet, jak si stěžujete, že nevíte, kterému hlasu naslouchat. Neexistuje žádný správný nebo špatný, ale vy si to, kromě jiných znaků, často myslíte. To je pro vás skutečně hlavní problém: přijmout nejistotu v životě. Abyste v tomto nejistém světě získali jistotu, je důležité uzemnit se důsledným cvičením. Přínos je jak psychický, tak fyzický. Důslednost a disciplína vás osvobodí.

Přečtěte si také