Denní horoskop KOZOROHA na 20. 6. 2022

Kozoroh 20. 6. 2022

Kozorozi, možná zjistíte, že se váš mozek dnes pohybuje v pomalém pruhu. Možná dokonce přejde do poruchového pruhu. Možná zjistíte, že je pro vás o něco těžší v konverzaci vtipně oponovat. Dejte si na čas a dbejte na to, abyste pečlivě volili slova. Komunikace s ostatními může být trochu jako trhání zubů.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné astrální prostředí vás může vyburcovat k tomu, abyste si uvědomili, že život je příliš krátký na to, abyste své city k jedné velmi šťastné osobě dále zadržovali. Jediným problémem je, že pokud se mu dnes pokusíte říct, co k němu cítíte, může to vyznít poněkud zvláštně a možná nebudete věřit tomu, co si říkáte. Počkejte den nebo dva, než uděláte nějaké zásadní kroky.

Práce

Vaše inovativní nápady dnes pravděpodobně získají novou podobu. Věnujte zvýšenou pozornost geniálním myšlenkám, které se vám budou honit hlavou. Máte příležitost začít něco velkého. Dejte průchod své jedinečné, inovativní stránce.

Peníze

Tento týden se po vás chce, abyste převzali větší zodpovědnost v osobních nebo pracovních vztazích. Vyjděte jim vstříc. Uprostřed týdne vynikne každodenní zaměstnání. Peníze mohou být dočasně nestabilní, ale dostanete několik skvělých nápadů, jak vydělat více. Zapište si je!

Zdraví

Všichni máme své chvíle a je důležité umět si odpustit, že ne vždy jste byli tím nejlepším přítelem, jakého vaše tělo kdy mělo. Budou dny, kdy se vaše dobré úmysly utopí v okolnostech, které jsou příliš velké na to, abyste je mohli ovlivnit. Vězte však, že vaše kontrola se zlepší a vy přijdete na to, že jen velmi zřídka existuje okolnost, která by vás donutila jíst něco, proti čemu jste. Jakmile si však vybudujete pevnou praxi lásky k sobě samému prostřednictvím správné výživy, s radostí a často si odpouštějte.

Přečtěte si také