Denní horoskop KOZOROHA na 21. 2. 2023

Kozoroh 21. 2. 2023

Dnes toho bude potřeba udělat tolik, že se možná budete cítit trochu vyděšeně, než se do toho pustíte. V poledne byste se mohli cítit vyloženě zahlceni. Dejte si pauzu, Kozorozi. Pokud to počasí dovolí, zajděte si na dlouhý oběd na venkovní terasu. Zhluboka dýchejte, dokud stres nepoleví. Možná se dnes budete muset soustředit na dokončení pouze jednoho nebo dvou menších úkolů a zbytek odložit na zítřek. Pamatujte, že příliš mnoho stresu se může podepsat na vašem zdraví.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se nacházíte mezi vztahy, pak vás dnešní kosmický vzor vybízí k tomu, abyste zhodnotili předchozí záležitosti a zamysleli se nad vztahy, které byste k sobě chtěli v budoucnu přitáhnout. Možná se nacházíte na křižovatce, a než se pustíte do dalšího milostného dobrodružství, může vám pomoci, když budete mít představu o svém dalším postupu.

Práce

Hlava se vám točí a je pro vás těžké ovládnout svou mysl. Zpomalte a několikrát se zhluboka nadechněte. Snažte se nepropadat frustraci. Klíčem k utřídění vašich divokých nápadů a sporadických myšlenek bude dobrá komunikace s ostatními.

Peníze

Tento týden přemýšlíte o způsobech vydělávání peněz, které zahrnují domácnost. Ať už se jedná o vytvoření nové domácí kanceláře, nákup a výměnu bytů nebo zahájení podnikání v oblasti výzdoby domů, právě zde se nyní nacházejí peníze. Možná však neuvažujete jasně, pokud jde o vaši dluhovou situaci. Než něco podepíšete, dopřejte si čas, který potřebujete k pomalému a pečlivému třídění dokumentů.

Zdraví

Možná máte pocit, že jste s milovanou osobou na horské dráze. Jeden den je to samá fyzická vášeň, druhý den se cítíte odcizeni. Pokud dokážete přečkat vzestupy a pády, získáte hlubší porozumění tomu, co od vztahu skutečně chcete. Reprodukční zdraví je obzvláště důležité udržovat, i když o dětech neuvažujete. K dispozici je také mnoho přírodních zdravotních produktů, které vás podpoří v udržení pohody v této oblasti.

Přečtěte si také